GTA 6'da zorluk ayarı olur mu?

MeReKGs67 36

Üstün
Keşke olsa, çok güzel olur. Aynı Call of Duty oyunlarında olduğu gibi Kolay, Orta, Zor, Ölümcül şeklinde seçebilsek süper olmaz mı? Mesela öyle bir derecelendirme olsaydı, Extended Look'daki zorluk ayarına Kolay diyebilirdik. Öyle elini kolunu sallaya sallaya adam öldürme olmasa keşke. Nasıl polislerin lastiğine sıkarak onları devirebiliyorsak, polisler de bizim lastiğimize sıkarak bizi yoldan çıkarmaya çalışsa ya da PIT atmaya çalışsa ya da daha isabetli atışlar yapsa, oyuna gerçekten bir eğlence gelirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık dünya oyunlarında zorluk ayarı mantıksız geliyor bana. Yıldız sistemiyle ceza / ödül sistemini kuruyor zaten oyun.

Yüksek seviyeli yıldız polisleri daha akıllı olsa, lastiğe sıksalar vs.. daha mantıklı.

Yapay zeka iyi olduğu sürece siz de combata daha güçsüz silahla giderzeniz oyun zorlaşıyor zaten.. Yeter ki kaliteli olsun.

Yani demek istediğim mesela zor modda yapay zeka daha isabetli atışlar yapsın daha dikkatli oynamamızı sağlasın dağ taşa sıkmasın veya canımız daha fazla gidebilir bu tarz şeyler.

Rockstar oyunları çok basit.
Aynen öyle. Dizilerdeki ölemeyen ana karakter misali bam güm ilerliyorsun. GTA 4'de belli bir yükseklikten yukarıya çıkamıyorlardı helikopterler. Yüksek bir binanın tepesine çıktığında aranman devam ediyordu ama hiçbir şey olmuyordu hatta bazen helikopterler pervanelerini binanın duvara sürttürüp kırıyorlardı.

GTA 5 polisleri lastiğe sıkmıyor mu? Random araç çalıp kovalamacaya girin patlatıyorlar lastiklerinizi. Modifiye seçeneklerinde lastik koruyucu var, onu alınca işlemiyor.

GTA 5 polisleri lastiğe sıkmıyor mu? Random araç çalıp kovalamacaya girin patlatıyorlar lastiklerinizi. Modifiye seçeneklerinde lastik koruyucu var, onu alınca işlemiyor.
Doğru sıkıyorlar aslında, GTA 4'de de sıkıyorlar hatta ama gene de diğer mevzular gelmesi lazım bence.

Bu arada mesela GTA 4'de helikopterden edilen atışlar biz arabadayken arabanın üstüne geliyordu arabanın içine girmiyordu normalde girmesi lazım öyle zırhlı bir tavanı yok arabanın. GTA 6'da nasıl olacak acaba?

Oyunun amacı zorluk veya CoD, BF'de olduğu gibi savaş alanını hissettirmekten ziyade sinematik bir deneyim sunmak olduğundan çokta gerek yok. Zaten karakter kolay ölmüyor.

Son sürümde yaptığım teste göre sıkmıyorlardı. Geceleri ara sıra yapay zekaya GTA V modu yaptırıyordum.
Bu da birkaç hafta önce verdiğim prompt:

Son sürümde yaptığım teste göre sıkmıyorlardı. Geceleri ara sıra yapay zekaya GTA V modu yaptırıyordum.
Bu da birkaç hafta önce verdiğim prompt:

Eki Görüntüle 281768
Denk gelmemişsinizdir hocam, heistlerde oyunun verdiği arabayla kaçmaya çalışırken kaç kez jant üstünde gittim. Custom araçlarınızda lastiğe mermi koruması takabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…