GTA 6'daki kan seviyesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ateş edilen silah türüne göre değişiyordur. Örneğin 9mm bir tabanca sıktığınız her bölgede arkadan çıkmaz. Arkadan çıkmıyorsa duvarda kan olmasıda mantıksız. Pompalı tüfekle sıkıyorsan arkadan çıkma olasılığı daha fazladır ki videonun en başında polis adama sıktığında arkasında da mermi izi oluyor zaten. Birde artık eskiye kıyasla daha denetleyici oluyor ülkeler sanki. Gözlerine batmamak için kısılmış olabilir.

Bunu sadece 26 dakikalık oynayış ve ara sahnesi olan bir video da mı anladınız?
Gördüğüm kadarıyla çatışma dizilimi olsun bölüm dizaynı olsun Max Payne 3 de bir hayli esinlenmiş. Koruma olarak gidip milleti vurduğumuz bölüm mp3 de de vardı ve hissiyat çok aynı. Arcade yapmışlar. Bu normal aslında da benim beklentilerim yanlıştı.

Beklentiler çok önemli öncelikle onlar insanı olumsuz düşündürebiliyor. Max Payne benzeme konusunu bende izlerken hissetim. Hoşuma da gitti. Bende bir eleştiride bulunacak olursam araç sürüşlerinde ilk izlenimde Watch Dogs benzeri bir sürüş hissetim. Fakat leaklere bakarken o his hiç yoktu.

Bende leaklerde Watch Dogs hissi aldım. Dün olan gösterimde ise bir tık daha gibiydi ancak halen yapaylık hissediyorum. Tabi birde kendimiz oynarken nasıl hissederiz o var bilemeyiz.

Bende leaklerde Watch Dogs hissi aldım. Dün olan gösterimde ise bir tık daha gibiydi ancak halen yapaylık hissediyorum. Tabi birde kendimiz oynarken nasıl hissederiz o var bilemeyiz.
En iyi kararı zaten oynarken vereceğiz. Maalesef şu anlık izlediğimiz kadar yorum yapabiliyoruz.

Uzuvlar kopuyor oyunda ben ona şaşırdım

Shotgun ile ateş edince adamın yüz derisi kopuyor. Diğeride sızıntı videosunda NPC nin üstünden arabayla geçiyor bacağı kopuyor.
O sahnede yüzünde sadece mermi izi ve kan var sanmıştım. Araç sahnesinde onu farketmedim.

Pompalı zaten uzak mesafede saçmalar halinde dağılıp içinde kalır, delip geçmez.

Bunu da çürüttük sanırım.

Eki Görüntüle 276400Eki Görüntüle 276399
Bak sana şöyle bir örnek vereyim.

Elbette bir tlou kalitesi beklemiyordum. Hani yanlış beklenti olurdu. Ben sadece vahşet yönü olarak bu kadar azaltacaklarını düşünmemiştim.

Bak sana şöyle bir örnek vereyim.

Elbette bir tlou kalitesi beklemiyordum. Hani yanlış beklenti olurdu. Ben sadece vahşet yönü olarak bu kadar azaltacaklarını düşünmemiştim.

Bak hemen devamında yer kan oluyor.

Yapaylık hissi motion blurun bokunu çıkarttıkları için olabilir belki kapatınca geçer o durum ayarlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…