GTA 6'daki kan seviyesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Diğer GTA oyunlarına kıyasla azalma yok evet. O kısımda yanlış anlaşılmışım. Ben sektördeki diğer bazı oyunlara göre dedim. Bana kalırsa tps vuruş hissinin zirvesi tlou part 2. GTA 6 acaba geçer mi dedim de yanlış beklentiler dediğim gibi.

Mesela burada harbiden çatışmadan çıkmış gibi duruyor. Kıyafetleri ve yüz kan olmuş. Dirseğine kadar sıçramış. Yüz ifadesi desen zaten o şekilde.

Anladım ama GTA vahşet odaklı oyun değil, kıyaslamak doğru olmaz. Last of Us evreni olması gerektiği gibi yapıldı. Rockstar'ın eskiden yaptığı Manhunt oyunu vardı; işte onu günümüzde yapsalar o zaman senin dediğin vahşeti yaparlardı.

Mesela burada harbiden çatışmadan çıkmış gibi duruyor. Kıyafetleri ve yüz kan olmuş. Dirseğine kadar sıçramış. Yüz ifadesi desen zaten o şekilde.

Anladım sen bunu istiyon

Kıyaslamak doğru değil de işte silahlı çatışmaya bayılan bir insan olarak GTA 6 biraz hayal kırıklığına uğrattı beni. Resident Evil 9 ve Tlou Part 2 ayrı bir seviyeymiş. Ben dönüp dönüp oynarım artık ikisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…