GTA 6'daki yeni görseller hakkındaki görüşlerim

Baldurs Gate 3 gibi metin ve diyalog açısından son derece zengin bir oyunun Türkçe dil desteğiyle çıktığı bir ortamda, artık hiçbir firmanın veya yayıncının bahane sunma lüksü kalmıyor.

PS Türkiye'nin eski ürün müdürü Sercan Sülün çok çaba sarf ettiklerini söylüyordu Türkçe yerelleştirme ile ilgili ama Rockstar burnundan kıl aldırmıyor malesef.

Özellikle Marvel, Rockstar ve Ubisoft'un Türkiye pazarına veya Türk oyuncu topluluğuna karşı adına ne derseniz deyin Türkçe yerelleştirme konusunda adeta bir garezi varmış gibi.

Son düzenleme:
Dünyada korsan içerik tüketiminin ilk 10-15 sıralamasındayız. Etkiliyor olabilir mi sizce? Bilmediğim için soruyorum.

Rusya'ya uygulanan ambargoya ve bu listeye rağmen dil desteği geliyor. Alakası yok. Pazarımız yeterince geniş olmasına rağmen değersiz görüyorlar demek ki. Ayrıca bu oyun konsola çıkacak ilk etapta. Uzun bir süre PC'de olmayacak. Anlamsız.

Daha çok bilenen dilleri listeye alıyor olabilirler, bilemiyorum.
Rockstar'ın 10'da biri firmalar bile Türkçe oyun çıkarabiliyorsa; milyar dolarlık bütçeye rağmen, yapay zekanın gelişmişliğine rağmen, GTA serisinin ülkede en çok rağbet gören oyunlardan biri olmasına rağmen hala Türkçe desteği sunulmuyorsa, ben bunun altında başka şeyler ararım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…