KS KS MeReKGs67 1 Üstün Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 710 Beğeniler 358 Dün 23:58 #11 BenjiMoser dedi: Bu oyun gerçekten modlu GTA 5'e benziyormu? Genişletmek için tıkla... sonunda (!) işareti var dikkat edersen ironi anlamına geliyor.
BenjiMoser dedi: Bu oyun gerçekten modlu GTA 5'e benziyormu? Genişletmek için tıkla... sonunda (!) işareti var dikkat edersen ironi anlamına geliyor.
BenjiMoser 2 Gelişen Katılım 27 Eylül 2026 Mesajlar 7 Çözümler 1 Beğeniler 3 Bugün 00:20 #12 MeReKGs67 dedi: sonunda (!) işareti var dikkat edersen ironi anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... İroni olduğunu biliyorum ama İnsta ve TTde bunu diyen çok var.
MeReKGs67 dedi: sonunda (!) işareti var dikkat edersen ironi anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... İroni olduğunu biliyorum ama İnsta ve TTde bunu diyen çok var.
KS KS MeReKGs67 1 Üstün Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 710 Beğeniler 358 34 dakika önce #13 BenjiMoser dedi: İroni olduğunu biliyorum ama İnsta ve TTde bunu diyen çok var. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef ben de onlara hitaben yazdım. Ben, sen bana dedin sandım
BenjiMoser dedi: İroni olduğunu biliyorum ama İnsta ve TTde bunu diyen çok var. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef ben de onlara hitaben yazdım. Ben, sen bana dedin sandım