GTA 6'dan yeni ekran görüntüleri paylaşıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Relapse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 206
  • Etiketler Etiketler
    gta gta 6

Olay teknoloji sıkıntısı vs değil. Olay ürün satma ve oynatma stratejisi. O yüzden 2027 de PC'ye çıkacağının imkansız olduğunu düşünüyorum kendimce. Bu oyun seneye PC'ye gelmez. Ha şunu da unutmayın. Oyun PC sürümünde de ertelenmeler görecek.

Olay teknoloji sıkıntısı vs değil. Olay ürün satma ve oynatma stratejisi. O yüzden 2027 de PC'ye çıkacağının imkansız olduğunu düşünüyorum kendimce. Bu oyun seneye PC'ye gelmez.
Arada yeni konsollar geldiği için o konsollara yöneldiler muhtemelen, adamların olayı konsol zaten. Üstüne mantıklı düşünürsek adamların oyunu defalarca satma gibi istekleri var bunu biliyoruz. Siz PS3'e çıktıktan sonra direkt PC'ye çıkarsanız PS4 için alacakları es geçmiş olurdunuz ve oyunu 3 kere değil 2 kere satardınız direkt. Bu sebeple adamlar PS3 sonrası PS4 odaklanıp PS4'de tekrar satıp en sonunda PC'ye çıkararak üçüncü kez satmış oldular. Şuan yeni konsol beklenmediğinden PC konusunda bence daha hızlı olurlar, tabi yetiştirmek konusunda isteklilerse.

2027 diye yine de kendini avutmamanı tavsiye ederim. Çünkü oyun PC sürümünde de direk çıkmayacak ertelenecek.

2027 diye yine de kendini avutmamanı tavsiye ederim. Çünkü oyun PC sürümünde de direk çıkmayacak ertenelecek.
Hiç kullanmadığım halde GTA 6 için tuttuğum PS5'i oyunun çıkmasına 3 ay kala satıyorum. Hemen çıksın oynayayım gibi bir beklentim yok zaten o nedenle problem yok benim için. Sonuç olarak yarında çıksa oynayacağız 2030'da çıksa da oynayacağız

Sarkıtırlar 1 sene milleti PS'den oynatacaklar görürsün.

1 sene bilerek bekletip millet konsola ve PS5'e parayı bassın diye nadasa bırakacaklar, orası kesin. Konsol sattırma ve double dipping (çifte satış) olayı zaten Rockstar'ın klasik taktiği. Ama 2028 ortası falan imkan-ı ihtimal yok, o kadar uzatmak adamların kendi ayağına sıkması demek.

Bak en geç 2027 sonu (Kasım-aralık) PC için son sınırdır. Bir kere take-two borsa şirketi. Konsol çıkışından sonraki 2. yılda bilançoda sağlam bir gelir patlaması göstermek zorundalar. PC pazarının yüz milyonlarca dolarlık sıcak parasını 2.5-3 yıl boyunca bilançoya sokmamaya borsa müsaade etmez.

Ve dediğim gibi 2028'e gelindiğinde endüstri artık PS6 duyurularını ve yeni nesli konuşuyor olacak. Rockstar PC portunu o tarihe sarkıtıp aradan çıkarmakla uğraşmaz 2028 sonrasını PS6'ya"GTA 6: Ultimate Pro Max Turbo mega sıkma portu" sürümü kilitlemeye saklar.

O zaman sorun yok acele etmene de gerek yok.

Bu oyunu 2027 ortası diye PC duyuracaklar bence sonra 2028 Şubat martı gibi erteleyecekler. Firmaların 3 kere erteleme hakları olduğunu biliyorum yanılmıyorsam. Rockstar bunu her zaman yapıyor.

Eğer 2028'e kalırsa asıl o zaman gecikir bence, söz konusu PS6 olunca PC'den önce ona odaklanırlar. Aynı GTA5'de 2013'de PS3 2014'de PS4 ve 2015'de PC'ye çıkması gibi. Arada çıkaracak yeni konsol olmayınca boş oturmanın mantığı yok diye PC'ye uğraşırlar. 2028'e sarktığında PS6 söz konusu olursa da asla PS6 ve PC için aynı anda uğraşmazlar, PC'yi direkt geri atarlar bence. Adamlar konsolcu en başından beri.

Ancak söz konusu Rockstar olunca 2027 için planlayıp sonrada biz PC portunu başaramadık deyip 2028 ilk yarısına ertelebilir. Sonuna kalacağını düşünmem.

2028'den sonrası zaten olmaz ama Max 2028'e kadar erteleyebilirler. Onu demek istiyorum aslında bende. GTA 5'de öyle oldu işte 2014'te yazın çıkaracaklardı daha fazla optimize lazım dedi gitti 2015'e erteledi. Olay PS4'lükte değildi aslında. Bunda da %90 böyle olacak bence.

Bana PS4 ile ilgili gibi geliyor. Sonuçta adamlar PC'yi sorunsuz çıkarsa aradaki PS4'e alanları kaybedeceklerdi. Adamlar öylelikle 3 kere satmış oldu oyunu. PS5 gelince de 4. kez satmışlardır, illa alan olmuştur tekrar. GTA6 gibi bir oyunu yapan firma istese PC kısmını da halledebilir çünkü bana göre. Tabi arkasında ne yatıyor bu tür kararların bilemeyiz.

Aç gözlü bir firma oyunu tekrar tekrar satmak için kırk takla atıyorlar.

Aç gözlü ona yapacak bir şey yok. Ama GTA 5 zaten PS3 de gelirini elde etmişti. PS4'le beraber PC'ye çıksaydı yine PS 4 zarar ettirmezdi. Ettirmedi de zaten PS 5 bile zarar ettirmedi. Bana sorarsan şu an bile GTA 6'nin PC portu yapılmıştır bile. Yapılmasa bile en az %90'nı tamamlanmıştır. Ama biliyorlar 1 saatte kırılacağını bak kırılmayacaklarından emin olsunlar aynı anda çıkarsınlar şu an yine PS zarar ettirmez bu gerçektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…