GTA 6'nın bu akşam Netflix'te yayınlanacak içeriğinden beklentiniz ne?

Pek bir beklentim yok zaten sızıntılardan biraz aşina olduk oyuna.

Oyunun son hali olacak bu akşam gösterilenler çıkışa 3 ay kaldı, radikal değişiklik olmaz artık. Beklentim ise en az 15-20 dakika video, sinematik ve gameplay odaklı.

Hiçbir beklentim yok, oyunun iyi olacağından şüphem de yok, kafam rahat.

Açıkçası görmek istediğim bir şey kalmadı pırasa adam sağ olsun önemlileri gördük ama aslında şu eğer varsa bir yerde cinayet işleyince suç mahalli falan görmek isterim.

Ben kura çekimini bekliyorum, ihtiyar.

PC çıkış tarihi gibi bir bilgi verseler çok iyi olur. Tanıtımın harika olacağından şüphe yok zaten.

Netflix ile 2-3 dakikalık bir video için anlaşmayacakları belli zaten. Muhtemelen kısa film veya mini dizi tadında 25 dakikalık bir gösterim olacağını ve bu gösterimin sinematik anlatım, aksiyon-drama ile birlikte bize göstereceklerini düşünüyorum. Genel şehir atmosferi, iki karakterin arasındaki bağ, araçlar, NPC'ler. Oynanış tabii ki ilk kez gösterilecek. Neler olacağını sabırsızlıkla bekliyorum.

Spoiler yemeyiz dimi hikaye olarak?

PC çıkış tarihi gibi bir bilgi verseler çok iyi olur. Tanıtımın harika olacağından şüphe yok zaten.
RDR2'nin PC'ye gelmesi 1 yıl 10 gün sürmüş, bu da böyle olur. Bence mecbur bekleyeceğiz.

İmkansız. GTA'nın mizacı RDR2 tarzı bir anlatımı kaldırmaz. Sıkıcı olur.

Öyle inanılmaz şeyler beklemiyorum. Mekanikleri ve açık dünya içeriklerini düzgünce göstermeleri kâfi.
Arkadaş o ağırlıkta bir hikaye anlatımından bahsetmemiş anladığım kadarıyla. Anlatım biçimini kastettiğini düşünüyorum.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…