Sanırım video sızıntısından daha fazlası var, videoları yayınlayanın elinde. Videodan çok oyunu kendisi oynuyormuş Cyberleek. En son kendisi duvara Leek yazıyor
Büyük ihtimal eski dosyaları belki kendisi editledi, bu hale getirdi veya gerçekten sızmış oyun. Yapay zeka olabilir mi? Ayrıca bu da bir ihtimal.
Sanırım video sızıntısından daha fazlası var, videoları yayınlayanın elinde. Videodan çok oyunu kendisi oynuyormuş Cyberleek. En son kendisi duvara Leek yazıyor
Büyük ihtimal eski dosyaları belki kendisi editledi, bu hale getirdi veya gerçekten sızmış oyun. Yapay zeka olabilir mi? Ayrıca bu da bir ihtimal.
Sanırım video sızıntısından daha fazlası var, videoları yayınlayanın elinde. Videodan çok oyunu kendisi oynuyormuş cyberleek. En son kendisi duvara leek yazıyor
Büyük ihtimal eski dosyaları belki kendisi editledi, bu hale getirdi veya gerçekten sızmış oyun. Yapay zekâ olabilir mi? Ayrıca bu da bir ihtimal.
Haritası devasa fakat bu konunun amacı böylesine bir oyunun şu an başka birinin bilgisayarında kurulu olması. Mevzu çok büyük. Bu olay son 20 yılın bombası gibi olur eğer gerçekse.
Haritasi devasa fakat bu konunun amaci boylesine bir oyunun suan baska birinin bilgisayarinda kurulu olmasi. Mevzu cok buyuk. Bu olay son 20 yilin bombasi gibi olur eger gercekse.
Haritasi devasa fakat bu konunun amacı boylesine bir oyunun şu an baska birinin bilgisayarinda kurulu olmasi. mevzu cok buyuk. Bu olay son 20 yilin bombasi gibi olur eger gercekse.
Ben X'te paylasilani paylastim. Herhangi bir dosya paylasmadim ki? Tam anlayaamdim isin asli seni. xD.