GTA 6'nın kendisi mi sızdı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProfTech
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 218
  • Etiketler Etiketler
    gta gta 6
Sanırım video sızıntısından daha fazlası var, videoları yayınlayanın elinde. Videodan çok oyunu kendisi oynuyormuş Cyberleek. En son kendisi duvara Leek yazıyor

Büyük ihtimal eski dosyaları belki kendisi editledi, bu hale getirdi veya gerçekten sızmış oyun. Yapay zeka olabilir mi? Ayrıca bu da bir ihtimal.

Gerçekse acayip iyi olmuş GTA V sonrası.

İmkanı yok yapay zekâ olmasının, foruma paylaşmak yasak, bilginiz olsun.

Zaten oyunun kendisinde olduğu belliydi, kanıtlamış oldu. Dediği gibi hikayeyi sızdırabilir, en son Rockstar'dan özür falan istiyordu.

Gerçekse acayip iyi olmuş GTA V sonrası.
Haritası devasa fakat bu konunun amacı böylesine bir oyunun şu an başka birinin bilgisayarında kurulu olması. Mevzu çok büyük. Bu olay son 20 yılın bombası gibi olur eğer gerçekse.

Ben X'te paylaşılanı paylaştım. Herhangi bir dosya paylaşmadım ki? Tam anlayamadım işin aslı seni. xD

Dosyadan değil ya, aynen böyle konu açılmıştı silinmişti sonra, uyarayım dedim.

PS5'e sahip arkadaşım şakasına dalga geçiyordu benimle "kanka 1,5 sene sonra oynarsın artık GTA 6'yı" diye. Bu gidişle PC'de ondan önce oynayacağım.
Evet oyle gozukuyor. Eylül ayi gibi yayimlamaya baslar bu hacker her kimse. Eger Rockstar yaptigi yanlislarin farkina varmazsa.

Dosyadan değil ya, aynen böyle konu açılmıştı silinmişti sonra, uyarayım dedim.
Top X'te eger ihlal yapildigiini dusunuyorsa X bunu silmeli. Ben sadece soru soruyorum burada. Bildigim kesin bir sey yok.

İlla PC buildi sızmış olmak zorunda olmayabilir. PS5 versiyonu sızmış olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam ps kolu işaretleri var birkaç yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…