GTA 6'nın kendisi mi sızdı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProfTech
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 246
  • Etiketler Etiketler
    gta gta 6
Bu eleman ve Voices38 iş birliği yapsa oyun dünyasında ne yaşanır acaba?

Eli değmişken Türkçe dil desteği de istese keşke.
Oyun dünyasında kalıcı bir değişiklik yaratmazdı ancak kısa vadeli çok büyük bir medya çılgınlığına neden olurdu.

İlla PC Build'i sızmış olmak zorunda olmayabilir. PS5 versiyonu sızmış olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam PS kolu işaretleri var birkaç yerde.

Bilgisayar versiyonu olduğunu sanmıyorum. Tüm odaklarını konsola adamışlardı, büyük ihtimalle konsol versiyonunu oynuyor adam. 60 FPS sabit zaten fark ettiyseniz, belki 30, çok anlayamadım orayı zaten.

Bilgisayara daha var gibi.

Testerlardan biri mi sızdırdı acaba.

Adam saglam bir Hacker kendisi bile PC'ye portlar bu oyunu bence. PS 5 icin DRM'i nasil kirdi acaba?

Bilemiyorum. Çok büyük olay ama, PC portlaması o kadar değil maalesef ona var maalesef daha.
Bakalim Rockstar inatlassin adamla goruruz oyun cikmadan. Yerden öldürdügü evsizleri lootlarken hatfler vardi mevzuyu simdi caktim. Adam PC'den oynuyor.

Bakalim Rockstar inatlassin adamla goruruz oyun cikmadan. yerden öldürdügü evsizleri lootlarken hatfler vardi mevzuyu simdi caktim. Adam PC'den oynuyor.

Gamepadle oynuyor tüm videolarda, en azından movement o şekilde duruyor, bilgisayar üzerinden oynadığını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…