GTA 6'yı ilk nereden izleyeceksiniz?

İkinci el ekran kartı aldığım bir abim vardı. Alırken bana YouTube kanalını da tanıttı. Ondan izlerim herhalde. 2-3 kişi takılıyoruz yayında genelde.

Ne kadar bitçi olsa da EasterGamersTV'den izlerim gibi.

Sorum oynamayanlar için, hangi kanaldan izleyeceksiniz? Hangi kanal önerirsiniz?
Şu anlık Burak Oyunda düşünüyorum.

Burak Oyunda demek isterdim ama sanmıyorum. Çok yoruluyorum izlerken. Kendisini çok seviyorum orası ayrı bir konu. İlk videosunu attığı an izler beğenimi atarım ve çıkarım. Çekerse Fedupsamania'dan izlemek isterim açıkçası. Sakin oluşu ve sesinin dinlendiriciliği çok hoşuma gidiyor. Bir 11 sene olmuştur takip edeli. Çok fazla isim var takip ettiğim ama bazıları niş kalıyor. Çoğu kişinin ilk videosuna bakarım muhtemelen.
Ayrıca oyun içeriği artık izleyesim gelmiyor. İlgi çekici bulmuyorum tanıtım vb. olmadığı sürece.

Oyunları açıklayarak düzgünce oynadığı için eastergamerstv. Türkçe altyazı falanda koyuyor emek veriyor en azından.

Panda gibi kolsuz veya dost gibi her şeyi eleştiren kişilerden izlemek hiç zevk vermez.

Dost'tan izlenmeyeceği kesin de. İncelemeleri kafi . Hikayeyi kaçırıyor çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…