baysigma
Becerikli
3 gün önce indirdim, gayet güzel bir oyun bence. Sizin yorumunuz nedir? Oyun hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için ise tam tersi, 1980lerin 1990ların oyunlarını bile zevkle oynayabiliyorum.Bir hevesle alındıktan sonra kütüphanede yıllarca tozlu raflarda duran bir oyun. Oynamaya heves ediyorsunuz ama atmosferi sizi sarmıyor. Hikayesi güzel ancak doku kaliteleri yetersiz. Eski bir yapım neticede.
Ölmeden önce en azından bir kez oynanmalı.3 gün önce indirdim, gayet güzel bir oyun bence. Sizin yorumunuz nedir? Oyun hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Optimizasyonu 3090'ıma "5'i bu kadar ağır değildi. 4'ü nasıl yaptı bunu bana" dedirtti. Ben de hak verip sildim. O kadar rezalet bence hocam.3 gün önce indirdim, gayet güzel bir oyun bence. Sizin yorumunuz nedir? Oyun hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Hocam mesajınıza katılıyorum ancak zamanında istediği oyunu performanslı bilgisayarlarda oynayamayan bir nesiliz biz. Vakti gelince de çok iyi bilgisayarlarda oyunları oynamaya başladık ama şimdi de başladığımız gibi bir solukta bitiremiyoruz. Doğal olarak eski hevesimiz tadımız tuzumuz yok. Mafia serisi benim için mükemmeldi. GTA IV'e BMW modu yükleyip oynadığım günleri de hatırlıyorum. Yarım saat sonra crash yediğim günleri de hatırlıyorum.Benim için ise tam tersi, 1980lerin 1990ların oyunlarını bile zevkle oynayabiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.