GTA IV sizce nasıl bir oyun?

Güzel. Hikayesi çok iyi, daha doğrusu çok gerçekçi işlenmiş. Kendinizden bir şeyler bulabiliyorsunuz. Gerçekçi fizikleri GTA V kadar eğlenceli değil ama arabaların gerçekten bir ağırlığının olması ayrı bir keyif veriyor. Yan içeriği bayağı zengin, oyun bitse bile yapılabilecek birçok şey var.

Atmosferine bayılıyorum. 10 yılı geçti, bir türlü bitiremedim bu oyunu. Hep araya bir şey giriyor. Ya format atıyorum, ya uzun süre geçiyor devam edesim gelmiyor baştan başlıyorum. Uzun süre geçince hikayeyi unuttuğumu zannediyorum çünkü. :D Skyrim'de de aynısı bir türlü bitmedi.

Atmosferi, hikayesi ve tasarımı çok güzel bence. Fizik sisteminin de GTA V'den daha gelişmiş olduğu çok belli.

Bir hevesle alındıktan sonra kütüphanede yıllarca tozlu raflarda duran bir oyun. Oynamaya heves ediyorsunuz ama atmosferi sizi sarmıyor. Hikayesi güzel ancak doku kaliteleri yetersiz. Eski bir yapım neticede.

Bir hevesle alındıktan sonra kütüphanede yıllarca tozlu raflarda duran bir oyun. Oynamaya heves ediyorsunuz ama atmosferi sizi sarmıyor. Hikayesi güzel ancak doku kaliteleri yetersiz. Eski bir yapım neticede.
Benim için ise tam tersi, 1980lerin 1990ların oyunlarını bile zevkle oynayabiliyorum.

Hikayesi ve anlatımı kötü. Atmosferi fena değil. Nostaljik hislerle de yaklaşınca sevmeye başladım son dönemlerde. Tabi en önemli etken The Ballad of Gay Tony DLC'si oldu. Ana oyundan daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için ise tam tersi, 1980lerin 1990ların oyunlarını bile zevkle oynayabiliyorum.
Hocam mesajınıza katılıyorum ancak zamanında istediği oyunu performanslı bilgisayarlarda oynayamayan bir nesiliz biz. Vakti gelince de çok iyi bilgisayarlarda oyunları oynamaya başladık ama şimdi de başladığımız gibi bir solukta bitiremiyoruz. Doğal olarak eski hevesimiz tadımız tuzumuz yok. Mafia serisi benim için mükemmeldi. GTA IV'e BMW modu yükleyip oynadığım günleri de hatırlıyorum. Yarım saat sonra crash yediğim günleri de hatırlıyorum.

Her şeye rağmen hevesimiz eskisi gibi yerinde olmasa da ihtiyar hâle gelene kadar oynamaya devam sevgili dostlar! 🙂

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt