Berk Demiray

Becerikli
GTA Online karakterini, Enhanced sürüme taşıdıktan sonra tekrar Legacy'de oynanmaya devam edilebiliyor mu yoksa tamamen Enhanced'e mi geçmiş oluyor?

GTA Online karakterini, Enhanced sürüme taşıdıktan sonra tekrar Legacy'de oynanmaya devam edilebiliyor mu yoksa tamamen Enhanced'e mi geçmiş oluyor?
Bir yerde oynanabiliyor diye duydum ama emin değilim denemedim. Zaten tekrar legacy sürümüne geçmenin pek bir mantığı yok kötü yönde performans farkı yok diye biliyorum.

GTA 5 karakterinizi Enchanced'a geçirdiğinizde, karakteriniz olduğu gibi kopyalanıyor. Legacy de oynayabiliyorsunuz diye biliyorum. GTA 5 Enchanced Online'ı birkaç gündür deniyorum, oyunu ilk açtığınızda Online karakterinizi önceki sürümden aktarıyor.

GTA 5 karakterinizi Enchanced'a geçirdiğinizde, karakteriniz olduğu gibi kopyalanıyor. Legacy de oynayabiliyorsunuz diye biliyorum. GTA 5 Enchanced Online'ı birkaç gündür deniyorum, oyunu ilk açtığınızda Online karakterinizi önceki sürümden aktarıyor.
Evet, önceki sürümden aktarıldığını biliyorum. Yalnız karakter aktarma yerinde profili kopyala gibi bir ifade değil de direkt Migrate yazdığı için Legacy sürümdeki karakter tamamen siliniyor mu onu merak etmiştim. Enhanced'e geçecektim ama geri dönüş oluyor mu onu sormak istedim.

Rockstar'ın sitesinde yazdığına göre aktarım sonrası iki sürümdeki profil de korunuyormuş ama ikisinin arasında senkron olmuyormuş. Yani sanırım iki ayrı karakter gibi olacak.