GTA San Andreas Bitirmeye Değer Mi?

Definitive oynama. Klasik sürüm için güzel modlar var.
Aslında definitive denedim ama çok bug vardı ve konsoldan oynadığım için mod türkçe yama vs. kurulmuyordu.
Son sürümde adam ettiler. Fakat fizik, yapay zeka ve animasyonlar halen 2004'ten kalma. Ancak oyun görsellik açısından gayet güzel gözüküyor. Özellikle klasik ışıklandırma moduyla 90'lar Los Angeles atmosferini bire bir yaşatıyor. Klasik kurarsan epey mod kurman lazım.

Valla düzeltmek çok zor. Modlarla bile bazı sorunlar aşılmıyor. Mesela hızlı yüzmek için FPS limitleyiciyi açmak gerekiyor.

60 FPS limiter atınca çözülüyor.

FPS limitleyici açmak gerekiyor dedin işte 60 FPS limiter atıyon 60 FPS'te limit açılıyor, çözülüyor.
Dediğin modu biliyorum. Onu da denedim o da işe yaramadı. %80'ini falan düzeltiyor.

Crack de mi denedin? Orijinal oyunda limiter açınca çözülüyor çünkü. Ben Rockstar Launcher ilk çıktığında hesap açıp bedava orijinal GTA: Sa almıştım orada denedim.
%80'i falan düzeliyor. Tüm frame limiter buglarını çözmek imkansız. İllaki bir yerde 25-30 FPS sabitlemek gerekiyor.

Son düzenleme:
Bitir gizem araştır girme bir daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değer mi ne kelime, aşırı keyif alacaksınız oynarken. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan, modlayıp bitirirseniz daha çok keyif alırsınız, Widescreen Fix, Silent Patch, Project 2DFX ve Frame Vigilante gibi.

Kesinlikle değer. Bir öneri: oyunu emülatörde oyna. Tabii, kontrolcün varsa geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…