Son sürümde adam ettiler. Fakat fizik, yapay zeka ve animasyonlar halen 2004'ten kalma. Ancak oyun görsellik açısından gayet güzel gözüküyor. Özellikle klasik ışıklandırma moduyla 90'lar Los Angeles atmosferini bire bir yaşatıyor. Klasik kurarsan epey mod kurman lazım.
Klasik sürümünü bitir. Fakat oyunda şöyle bir sorun var FPS sınırlayıcıyı kapatırsan karakter bir zıplamadan ölmeye suya dalmamaya ve suda yavaş yüzme gibi hatalar yapmaya başlıyor. Bunlar oyunun modern sistemler için yapılmamış olmasından kaynaklı. FPS sınırlayıcıyı açık oyna yeterli.
Son sürümde adam ettiler. Fakat fizik, yapay zeka ve animasyonlar halen 2004'ten kalma. Ancak oyun görsellik açısından gayet güzel gözüküyor. Özellikle klasik ışıklandırma moduyla 90'lar Los Angeles atmosferini bire bir yaşatıyor. Klasik kurarsan epey mod kurman lazım.
Valla düzeltmek çok zor. Modlarla bile bazı sorunlar aşılmıyor. Mesela hızlı yüzmek için FPS limitleyiciyi açmak gerekiyor.
Crack de mi denedin? Orijinal oyunda limiter açınca çözülüyor çünkü. Ben Rockstar Launcher ilk çıktığında hesap açıp bedava orijinal GTA: Sa almıştım orada denedim.
Crack de mi denedin? Orijinal oyunda limiter açınca çözülüyor çünkü. Ben Rockstar Launcher ilk çıktığında hesap açıp bedava orijinal GTA: Sa almıştım orada denedim.
Değer mi ne kelime, aşırı keyif alacaksınız oynarken. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan, modlayıp bitirirseniz daha çok keyif alırsınız, Widescreen Fix, Silent Patch, Project 2DFX ve Frame Vigilante gibi.