Detaylar
Kim cevapladı?mburakkarakas
Yetkin
Telefondan biraz oynadım ama kontroller zor olunca bırakmıştım. Korsan yüklemek istemiyorum. Definitive Edition'daki hatalar vs. düzeltildi mi acaba?
Orijinal oyunlara sahip değilseniz alınır. Son güncellemeler ile toparladı. Ama ben biraz daha düşmesini beklerdim şahsen.
Orijinal oyunlara sahip değilseniz alınır. Son güncellemeler ile toparladı. Ama ben biraz daha düşmesini beklerdim şahsen.
İndirimi bekliyorum zaten hocam yaz indirimlerinde kaçırdım bir sonrakinde de kaçırmam umarım.
Telefondan biraz oynadım ama kontroller zor olunca bırakmıştım. Korsan yüklemek istemiyorum. Definitive Edition'daki hatalar vs. düzeltildi mi acaba?
Alınır.
Alınır. Güzel oyun.
Şahsen para israfı, herkes güncelleme ile düzeldiğini söylüyor ancak ben bir türlü beğenemedim, Disney animasyonu gibi duruyor oyun, atmosferi ve ciddiyeti çöpe gitmiş, sizin yerinizde olsaydım orijinal GTA San Andreas'ı orijinalinden ayırmayacak şekilde modlayıp öyle oynardım (widescreen fix, FPS fix vb)
Black Plague
Uzman
Ben telefondan oynuyorum. Gayet iyi oyun ama klasik ışıklandırma ile çekilmiyor bence. Klasik ışıklandırma kapalı halde güzel bir atmosferi olduğunu söyleyebilirim. Ben şahsen satın alırdım. Öte yandan hataların çok büyük kısmı düzeltilmiş durumda.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-