Sürprizbozan GTA San Andreas finali GTA 5 gibi olsaydı hangi seçeneği seçerdiniz?

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Diyelim ki oyunun sonunda karşınıza aynı GTA 5'teki gibi 2 tane seçenek geliyor. Ya Sweet'i öldüreceksiniz ya da Cesar'ı, hangisini öldürürdünüz?

GTA 5'te 3 seçenek var ama illâ birini öldürseydim Sweet olurdu. Cesar oyun boyunca delikanlı takılan tek dostumuz.

Bu arada ne kadar zorlu bir seçim olsa da ben Cesar’ı öldürürdüm. İkisi de çok sadık karakter ama Sweet oyunda öz kardeşimiz, onu öldürmek hikaye mantığına göre saçma olur.

Bu arada ne kadar zorlu bir seçim olsa da ben Cesar'ı öldürürdüm. İkisi de çok sadık karakter ama Sweet oyunda öz kardeşimiz, onu öldürmek hikaye mantığına göre saçma olur.

Bu arada asıl Cesar'ı öldürmek saçma olur. Sweet oyunun ilk çeyreğinde ve son çeyreğinde var. Geri kalan oyun saatinde görmüyoruz kendisini bile. Hikayede olan önemli olayların tamamını Cesar'ın sayesinde öğreniyoruz. Cesar adamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…