AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.355 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.360 Yer Denizli 6 Mayıs 2026 #1 O dosyanın yedeğini alacağım tabii. Drift atmak için ne yazılması gerekiyor o dosyaya?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.522 Çözümler 70 Beğeniler 5.486 Yer Haddonfield, Illinois 6 Mayıs 2026 #2 Benim tavsiyem ELEGY kullanman. Mass: Aracın kütlesi. Tavsiyem: 1500 Traction : Kaymayla alakalı. Tavsiyem: 0.78 Steer Lock: Tekerlek açısı. Tavsiyem: 45.0 Suspension : Yayları sertleştiriyor. Tavsiyem: 2.3 Kendinde deneye deneye bulabilirsin ama ben en son oynadığımda bunları kullanmışım ELEGY için. @AMG GOAT Hocam denediyseniz geri dönüş yapar mısınız? Son düzenleme: 6 Mayıs 2026
Benim tavsiyem ELEGY kullanman. Mass: Aracın kütlesi. Tavsiyem: 1500 Traction : Kaymayla alakalı. Tavsiyem: 0.78 Steer Lock: Tekerlek açısı. Tavsiyem: 45.0 Suspension : Yayları sertleştiriyor. Tavsiyem: 2.3 Kendinde deneye deneye bulabilirsin ama ben en son oynadığımda bunları kullanmışım ELEGY için. @AMG GOAT Hocam denediyseniz geri dönüş yapar mısınız?
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.355 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.360 Yer Denizli 6 Mayıs 2026 #3 Michael MYERS dedi: Benim tavsiyem ELEGY kullanman. Mass: Aracın kütlesi. Tavsiyem: 1500 Traction : Kaymayla alakalı. Tavsiyem: 0.78 Steer Lock: Tekerlek açısı. Tavsiyem: 45.0 Suspension : Yayları sertleştiriyor. Tavsiyem: 2.3 Kendinde deneye deneye bulabilirsin ama ben en son oynadığımda bunları kullanmışım ELEGY için. @AMG GOAT Hocam denediyseniz geri dönüş yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yani biraz değişik. Araba denk gelmedi. Tam deneyemedim.
Michael MYERS dedi: Benim tavsiyem ELEGY kullanman. Mass: Aracın kütlesi. Tavsiyem: 1500 Traction : Kaymayla alakalı. Tavsiyem: 0.78 Steer Lock: Tekerlek açısı. Tavsiyem: 45.0 Suspension : Yayları sertleştiriyor. Tavsiyem: 2.3 Kendinde deneye deneye bulabilirsin ama ben en son oynadığımda bunları kullanmışım ELEGY için. @AMG GOAT Hocam denediyseniz geri dönüş yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yani biraz değişik. Araba denk gelmedi. Tam deneyemedim.