cemkaraca 53 Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 12 Beğeniler 1.535 28 Ocak 2026 #1 Oyuna giriyorum; bazen mouse çalışmıyor, bazen çözünürlük ayarı bozuluyor ve oyun ekranı kayıyor. Bunun çözümü nedir?
Oyuna giriyorum; bazen mouse çalışmıyor, bazen çözünürlük ayarı bozuluyor ve oyun ekranı kayıyor. Bunun çözümü nedir?
Çözüm Milas 28 Ocak 2026 cemkaraca dedi: Konuyu açtığım başlıkla moderatörlerin koyduğu başlığın alakası bile yok. Sorun öyle çözülmedi maalesef. Ben sorunsuz bir sürümün linkini istemiştim. Veya Silent Patch vesair. Genişletmek için tıkla... Oyuna Downgrade sürümü yapmalısınız. SilentPatch SkyGFX WideScreen Fix Project 2DFX Bunları indirip sorunu çözebilirsin. Çözülürse belirtirsen sevinirim.
cemkaraca dedi: Konuyu açtığım başlıkla moderatörlerin koyduğu başlığın alakası bile yok. Sorun öyle çözülmedi maalesef. Ben sorunsuz bir sürümün linkini istemiştim. Veya Silent Patch vesair. Genişletmek için tıkla... Oyuna Downgrade sürümü yapmalısınız. SilentPatch SkyGFX WideScreen Fix Project 2DFX Bunları indirip sorunu çözebilirsin. Çözülürse belirtirsen sevinirim.
Milas 53 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.416 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.434 Yer Japonya, Fukuoka 28 Ocak 2026 #2 Sürekli esc tuşuna bas. Mouse gelene kadar bunu yap. Oyunu daha iyi optimize etmek için bu rehberdekileri uygula: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2534704204 Artı 1 Eksi
Sürekli esc tuşuna bas. Mouse gelene kadar bunu yap. Oyunu daha iyi optimize etmek için bu rehberdekileri uygula: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2534704204
KS KS cemkaraca 53 Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 12 Beğeniler 1.535 28 Ocak 2026 #3 Milas dedi: Sürekli esc tuşuna bas. Mouse gelene kadar bunu yap. Oyunu daha iyi optimize etmek için bu rehberdekileri uygula: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2534704204 Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığım başlıkla moderatörlerin koyduğu başlığın alakası bile yok. Sorun öyle çözülmedi maalesef. Ben sorunsuz bir sürümün linkini istemiştim. Veya Silent Patch vesair. Artı 0 Eksi
Milas dedi: Sürekli esc tuşuna bas. Mouse gelene kadar bunu yap. Oyunu daha iyi optimize etmek için bu rehberdekileri uygula: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2534704204 Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığım başlıkla moderatörlerin koyduğu başlığın alakası bile yok. Sorun öyle çözülmedi maalesef. Ben sorunsuz bir sürümün linkini istemiştim. Veya Silent Patch vesair.
Milas 53 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.416 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.434 Yer Japonya, Fukuoka 28 Ocak 2026 #4 cemkaraca dedi: Konuyu açtığım başlıkla moderatörlerin koyduğu başlığın alakası bile yok. Sorun öyle çözülmedi maalesef. Ben sorunsuz bir sürümün linkini istemiştim. Veya Silent Patch vesair. Genişletmek için tıkla... Oyuna Downgrade sürümü yapmalısınız. SilentPatch SkyGFX WideScreen Fix Project 2DFX Bunları indirip sorunu çözebilirsin. Çözülürse belirtirsen sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
cemkaraca dedi: Konuyu açtığım başlıkla moderatörlerin koyduğu başlığın alakası bile yok. Sorun öyle çözülmedi maalesef. Ben sorunsuz bir sürümün linkini istemiştim. Veya Silent Patch vesair. Genişletmek için tıkla... Oyuna Downgrade sürümü yapmalısınız. SilentPatch SkyGFX WideScreen Fix Project 2DFX Bunları indirip sorunu çözebilirsin. Çözülürse belirtirsen sevinirim.
KS KS cemkaraca 53 Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 12 Beğeniler 1.535 28 Ocak 2026 #5 Milas dedi: Oyuna Downgrade sürümü yapmalısınız. SilentPatch SkyGFX WideScreen Fix Project 2DFX Bunları indirip sorunu çözebilirsin. Çözülürse belirtirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. Artı 0 Eksi
Milas dedi: Oyuna Downgrade sürümü yapmalısınız. SilentPatch SkyGFX WideScreen Fix Project 2DFX Bunları indirip sorunu çözebilirsin. Çözülürse belirtirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim.
KS KS cemkaraca 53 Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 12 Beğeniler 1.535 28 Ocak 2026 #6 Teşekkür ederim. Üstteki arkadaşın dediklerini yaptım sorunsuz oynayabiliyorum. Artı 0 Eksi
Milas 53 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.416 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.434 Yer Japonya, Fukuoka 28 Ocak 2026 #7 cemkaraca dedi: Teşekkür ederim. Üstteki arkadaşın dediklerini yaptım sorunsuz oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
cemkaraca dedi: Teşekkür ederim. Üstteki arkadaşın dediklerini yaptım sorunsuz oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Iyi oyunlar.