GTA serisi hangi sırayla oynanmalı?

i5 7500F

Uzman
Merhaba,

Hayatımda hiçbir GTA oyunu oynamadım ve gameplay videosunu dahi izlemedim. GTA serisini oynamaya nereden başlamalıyım ve hangi oyunları oynamalıyım?

Kütüphanemde olan oyunlar bunlar, çok önceden satın almıştım ama oynamamıştım. Bir de Epic Games'te GTA 5 var.

Sanırım bu görseldeki oyunlar artık Steam üzerinde satılmıyor; bu oyunları indirip oynayabilir miyim acaba?

Öyle bir sırayla oynamana gerek yok. Hikâyeler birbiriyle bağlantılı değil, istersen çıkış sırasına göre istersen karışık.

Sanırım bu görseldeki oyunlar artık Steam üzerinde satılmıyor; bu oyunları indirip oynayabilir miyim acaba?

Evet oynayabilirsin.

Vice City, San Andreas, GTA 3, GTA 4,GTA 5 eğer tarihe göre oynamak istiyorsan.
Öyle bir sırayla oynamana gerek yok. Hikâyeler birbiriyle bağlantılı değil, istersen çıkış sırasına göre istersen karışık.

Peki, eski oyunları oynamaya gerek var mı? Yani, Vice City, San Andreas gibi; çünkü grafikler çok çok kötü, günümüz için biraz garip duruyor.

Evet oynayabilirsin.

Küçük bağlantılar var hocam ama oynayışa pek etki etmez.

Peki, eski oyunları oynamaya gerek var mı? Yani, Vice City, San Andreas gibi; çünkü grafikler çok çok kötü, günümüz için biraz garip duruyor.

İstersen oyna GTA 4 HD evrende olduğu için dediklerinle bağlantisi yok ondan gerisini oynayabilirsin.

Evet oyna. Özellikle Vice City güzel oyundur, günümüzde de oynanabilir aslında grafiği o kadar kötü denemez bence.

Küçük bağlantılar var hocam ama oynayışa pek etki etmez.
Etki edecek bir durum olmadığı için sorun yaratmaz.

Orijinalleri oynamaktansa direkt Definitive Edition oyna derim GTA 3, VC ve SA için. Sonra da 4 ve 5 işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…