A ataozmr Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 25 7 Aralık 2025 #1 Merhaba, Mechanic'i aradığımda ve arabayı seçtiğimde menü öyle takılıyor. Kapanmıyor da üstüne tıklanmıyor da sadece P basıp haritayı açınca gidiyor. İnternet ile mi alakalı? Bilgisayar bir süredir Wi-Fi ile bağlı, Ethernet zamanı böyle bir sorun yoktu.
Merhaba, Mechanic'i aradığımda ve arabayı seçtiğimde menü öyle takılıyor. Kapanmıyor da üstüne tıklanmıyor da sadece P basıp haritayı açınca gidiyor. İnternet ile mi alakalı? Bilgisayar bir süredir Wi-Fi ile bağlı, Ethernet zamanı böyle bir sorun yoktu.
Peganeo Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 779 Çözümler 8 Beğeniler 829 Yer Malatya 7 Aralık 2025 #2 Bu sorun bende de oluyor. Oyunun sunucuları ile alakalı diye düşünüyorum çünkü invite only sunucu açınca bu sorunlar ortadan kalkıyor. Artı 0 Eksi
Bu sorun bende de oluyor. Oyunun sunucuları ile alakalı diye düşünüyorum çünkü invite only sunucu açınca bu sorunlar ortadan kalkıyor.
KS KS A ataozmr Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 25 7 Aralık 2025 #3 Peganeo dedi: Bu sorun bende de oluyor. Oyunun sunucuları ile alakalı diye düşünüyorum çünkü invite only sunucu açınca bu sorunlar ortadan kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir şeyde hata olsa bu kadar sinir bozucu olmaz muhtemelen. Artı 0 Eksi
Peganeo dedi: Bu sorun bende de oluyor. Oyunun sunucuları ile alakalı diye düşünüyorum çünkü invite only sunucu açınca bu sorunlar ortadan kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir şeyde hata olsa bu kadar sinir bozucu olmaz muhtemelen.