Çözüldü GTA V Online: Enhanced ve Legacy birlikte oynayabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

0xraptoRwave

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selam. GTA V Enhanced kurdum, Legacy oynayan birisi ile online oynayabilme ihtimalim var mıdır?

Çözüm
Enhanced ve Legacy sürümleri tamamen farklı sunucu altyapılarını kullandığı için maalesef birlikte oynamanız mümkün değil. Rockstar bu iki versiyon arasında cross-gen desteği sunmadığından, aynı dünyada buluşabilmeniz için ikinizin de aynı sürümü kullanması şart. Karakterini Enhanced'e taşıdıysan zaten o artık bambaşka bir platformda yaşıyor demektir, yani eski sürümle bağlantısı tamamen kopuk.
Enhanced ve Legacy sürümleri tamamen farklı sunucu altyapılarını kullandığı için maalesef birlikte oynamanız mümkün değil. Rockstar bu iki versiyon arasında cross-gen desteği sunmadığından, aynı dünyada buluşabilmeniz için ikinizin de aynı sürümü kullanması şart. Karakterini Enhanced'e taşıdıysan zaten o artık bambaşka bir platformda yaşıyor demektir, yani eski sürümle bağlantısı tamamen kopuk.

Çözüm
Yok hocam doğrudan Enhanced üzerinden profil açtım bir aktarma yapmadım.

Yok hocam doğrudan Enhanced üzerinden profil açtım bir aktarma yapmadım.

Doğrudan profil açmış olman da durumu değiştirmiyor Enhanced ve Legacy sürümleri teknik olarak tamamen farklı dünyalar gibi tasarlandığı için maalesef birlikte oynamanız mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…