GTA VI beklentileri karşılar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan Merkit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 376
  • Etiketler Etiketler
    gta gta vi

Hasan Merkit 89

Moderasyon Üyesi
Geliştirici
Makaleler
14
İnsanların bu sefer beklentileri fena hâlde yüksek. Bazen Valve firmasının bu abartılı beklentiler yüzünden Half-Life 3 çıkarmaktan korktuklarını düşünüyorum. Ama Rockstar'ın böyle bir korkusu yok gibi.

Yine de Rockstar'ın cesaretli bir firma olması, beklentileri karşılayacak bir GTA oyunu çıkaracağını düşünmüyorum.

Çıktığı zaman çok fazla eleştiriler olacağını ve insanların yanlış bir biçimde "Grafikli GTA 5" şeklinde yorumlar yapacağını düşünüyorum.

Sizce beklentileri karşılar mı? Bence hayır çünkü bu sefer inanılmaz seviyede yüksek ve muhtemelen kitle hayal kırıklığına uğrayacak.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Her oyunun ilk çıkışı kötü oluyor ya. Buda öyle olur bence zamanla toparlarlar (umarım) bide inşallah o leaklerde ki gibi değildir.

Bu gidişle sızıntılar devam ederse oyunu komple yasaklayacaklar, Cyberleek yüzünden oyundan soğudum maalesef. O yüzden benim beklentimi pek karşılamayacak gibi duruyor.

Bir kesimi karşılayacak fakat bu oyunun manyakları özellikle beklentileri o kadar yüksek ki Rockstar beklentileri düşümrmek için Cyberleak birelek sızıntıları verdiklerini söylüyorlar.

Mantıklı teori ama bence doğru değildir.

Her oyunun ilk çıkışı kötü oluyor ya. Buda öyle olur bence zamanla toparlarlar (umarım) bide inşallah o leaklerde ki gibi değildir.
Geniş kitlenin görebildiği şeyleri firmalar göremiyor. Çok doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…