Ehwenisher 93 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.889 Çözümler 8 Beğeniler 2.657 Yer Kaer Morhen Bugün 20:05 #31 Oyun iyi hoş da çok abartılıyor. Bence hikaye kalitesi iyi olmayacak mesela.
Hermione Jean Granger 31 Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.708 Makaleler 6 Çözümler 30 Beğeniler 6.053 Bugün 20:09 #32 Ehwenisher dedi: Oyun iyi hoş da çok abartılıyor. Bence hikaye kalitesi iyi olmayacak mesela. Genişletmek için tıkla... GTA bu ama hoca ya, oyle siradan bir sey degil ki. Abartilmasi cok normal.
Ehwenisher dedi: Oyun iyi hoş da çok abartılıyor. Bence hikaye kalitesi iyi olmayacak mesela. Genişletmek için tıkla... GTA bu ama hoca ya, oyle siradan bir sey degil ki. Abartilmasi cok normal.
Because The Internet 40 Uzman Katılım 19 Temmuz 2026 Mesajlar 185 Beğeniler 210 Bugün 20:14 #33 Ehwenisher dedi: Oyun iyi hoş da çok abartılıyor. Bence hikaye kalitesi iyi olmayacak mesela. Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı baktığımızda hiçbir alanda en iyisi olmayacaktır muhtemelen ama hepsini belli bir kalitenin üstünde yapabilen de tek oyun olacak.
Ehwenisher dedi: Oyun iyi hoş da çok abartılıyor. Bence hikaye kalitesi iyi olmayacak mesela. Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı baktığımızda hiçbir alanda en iyisi olmayacaktır muhtemelen ama hepsini belli bir kalitenin üstünde yapabilen de tek oyun olacak.
Ehwenisher 93 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.889 Çözümler 8 Beğeniler 2.657 Yer Kaer Morhen Bugün 20:15 #34 Hermione Jean Granger dedi: GTA bu ama hoca ya, oyle siradan bir şey degil ki. Abartilmasi cok normal. Genişletmek için tıkla... Ölçüsü olsa eyvallah ama hikaye olmadıktan sonra bana boş geliyor. GTA5 oynarken çok ruhsuz hissediyordum. GTA4 ise eski geliyor bana.
Hermione Jean Granger dedi: GTA bu ama hoca ya, oyle siradan bir şey degil ki. Abartilmasi cok normal. Genişletmek için tıkla... Ölçüsü olsa eyvallah ama hikaye olmadıktan sonra bana boş geliyor. GTA5 oynarken çok ruhsuz hissediyordum. GTA4 ise eski geliyor bana.