GTA VI için PS5 mi PS5 Pro mu?

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
GTA 6'yı ilk çıktığı gün oynamak için PlayStation almak istiyorum. Elimde 2K çözünürlükte 180Hz bir monitör var. TV kullanım veya monitör değiştirme şansım yok. PlayStation 5 ve PlayStation 5 Pro arasında kaldım. 2K çözünürlükte 60 FPS oynamayı istiyorum. Sadece bunun için Pro gereksiz olur mu? Ya da PlayStation 6 beklemeli miyim emin olamadım. Cihazı sadece GTA 6 oynamak için alacağım başka bir kullanım amacım yok.

Pro daha iyi olur. Bütçe yoksa PS5 Slim alın. Optimize edilip ona da çıkacak nasıl olsa.

Selamlar. GTA 6 sistemleri zorlayan bir oyun olacak ki buna PS5 de dahil. Önerim işinizi kesinlikle şansa bırakmayın ve PS5 Pro alın.

PlayStation 6’nın 2027 yılında çıkması ve üretimin de 2027 yılının ortalarında başlaması bekleniyor, bu da cihazın 2027 sonbaharında piyasaya sürülme olasılığını artırıyor. Ancak bazı kaynaklar, olası bir 2028 başı çıkış döneminden de bahsediyor. Bu bağlamda PlayStation 6 beklemeyin.

Recep bey, ben de konsol almayı düşünüyorum ama Playstation 6'nın 2026'da çıkmasının hiç mi ihtimali yok?

PS5 Pro çıkmasının tek nedeninin GTA 6 olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle GTA 6 PS5'te oynanabilir halde olacak ama insanlara içten içe "Pro ile çok daha iyi" hissi uyandıracak seviyede olacak. Dolayısıyla illa alacaksanız Pro almanız daha mantıklı. Tabii ben ne Pro ne Slim alırdım çünkü kapalı ekosistemlere girmenin kullanıcı düşmanı bir hareket olduğunu düşünüyorum. Ağalar gibi PC'ye çıkmasını bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…