GTA VI PC'ye ne zaman gelir?

Makaleler
6
Selam,

GTA VI konsol platformu için eli kulağında şu anda ve her yerde konuşuluyor bildiğiniz üzere. Muhtemelen PS5 için oldukça downgrade'li çıkacak, ancak PS5 Pro'da hakkını verecek. Tabii en iyisi, en sınırsız ve özgür olanı her zaman PC platformudur diye düşünmekteyim.

Açıkçası oyunu PC için bekleyeceklerdenim. PC portu resmi olarak duyurulmadı; yine de birçok kişinin kendi tahmini var. Sizlerin tahminlerini merak ediyorum. Sizce 2027 yılı içerisinde gelir mi PC portu? Çok bekletirler mi?

Yok zaten oyle olmayacagini biliyorum, sitem ettim sadece. Cikartsaydi olmaz miydi, olurler miydi diye.

Dediginiz gibi unofficial port girisimleri muhtemelen olur da ne kadar saglikli olur orasi da mechul.

Şimdilik kesin bir tarih olmasa da, tahmini 2027 sonu, ya da 2028 başı gibi gelir diye düşünüyorum ben.

Birisi uğraşıp PC portunu yapacak sonra Rockstar buna dava açıp kapattırıp kendi portunu yayınlayacak. O uğraşacak olan kişinin işini hızlı bitirmesini ummalıyız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…