GTA VI sızıntılarını paylaşan "CyberLeek" Lucia prologue'ı ile ilgili bir anket açtı!

Ethem Efe 89

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Büyük bir spoiler geliyor. Seçimi oyunculara bırakan CyberLeek, bunu kimseye sormadan paylaşmak istemediğini söyledi. Anket 2 gün sonra sonuçlanacak. Bu gidişle paylaşılacak gibi duruyor, oyun dünyasının en büyük olaylarından birine tanıklık ediyoruz.

Rockstar halen çıt bile çıkarmadı.

Tamam be kardeşim iyice şeyini çıkardın ya. Zevk almıyorum artık, hadi en başta içimiz soğudu biraz Rockstar'ın yaptıkları için vs. ama yeter artık. Oyun zevkini azaltıyorlar.

Daha önce hayatımın hiçbir alanında bu kadar zor seçimler yapmamıştım. Bir tarafım görmek istiyor bir tarafı oyunun çıkmasını bekle diyor.

Daha önce hayatımın hiçbir alanında bu kadar zor seçimler yapmamıştım. Bir tarafım görmek istiyor bir tarafı oyunun çıkmasını bekle diyor.
Tamam be kardeşim iyice şeyini çıkardın ya. Zevk almıyorum artık, hadi en başta içimiz soğudu biraz Rockstar'ın yaptıkları için vs. ama yeter artık. Oyun zevkini azaltıyorlar.
Seçimi oyunculara bıraktı, kendisi spoiler yayınlamak istemediğini söyledi.

Sony rezil rüsva politika değişiklikleri yapmasaydı ve Rockstar fiziksel disk çıkarsaydı, bunların hiçbiri yaşanmayacaktı büyük ihtimalle.

O oyuncular, bütün oyuncuları temsil mi ediyor yani? Kimseye sormadan yaydığı görüntüler ne olacak peki? Mantığa bak.
Verdiği sızıntılar spoiler sayılabilecek sızıntılar değildi, bütün oyuncuları temsil etmiyor evet, ancak yapacak bir şey yok. Seçim sundu en azından; izlemeyin, görmemeye çalışın.

İkisi de beni etkileyen kararlar değil, o nedenle fazla takılmıyorum. Zaten PC tarafına geçtim ve konsolumu ilana koydum, bir daha döneceğimi sanmıyorum. Fiziksel disk konusunda ise hep dijital alma taraftarıydım zaten, daha rahat geliyordu bana. Yine de hoş kararlar olmadığı konusuna katılıyorum. Kullanan kişiler açısından kötü kararlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…