İddia GTA VI sızıntılarını yapan kişi, bu sabah 10.30'da yeni bir sızıntı daha paylaşacak!

Çok garip bir eleman. Sanki asil bir amacı varmış gibi davranıyor ama tek derdi para. Bayağı dalga geçtiler bu elemanla, Rockstar ensesinden ne zaman kapacak merak ediyorum.

Dosya Ekleri

• a.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 20
Çok garip bir eleman. Sanki asil bir amacı varmış gibi davranıyor ama tek derdi para. Bayağı dalga geçtiler bu elemanla, Rockstar ensesinden ne zaman kapacak merak ediyorum.
Amerika'da yaşadığını sanmıyorum. Bulmaları biraz sürer gibi geliyor.

Oyun tarihinin en çok beklenen oyununu sızdırdı, böyle davranması normal gibi Coin çıkartmasa amacı çok iyi derdim de işte, iyi para kazandı.

Yoksa verdiği mesaj iyi aslında, fiziksel disk muhabbeti gerçekten olması gerekiyordu. PS4 için aldığım fiziksel diski hatırlıyorum... Mükemmeldi ya.

Bu arada anket biraz değişmiş, 3 saatte ne olur bilmiyorum.

Ver oyun dosyalarını kuralım ne uğraşıyorsun sızıntıyla falan. (!)

Arabada hasar mekaniği yok, beğenmedim.
Araç hasar mekanikleri çok gelişmiş olacak, çok hızlı kazalarda araç ikiye bölünecek falan deniyordu. Şu an olan sızıntılarda cam bile kırılmıyor, aracın mevcut hasarıda çok yapay duruyor.

Araç hasar mekanikleri çok gelişmiş olacak, çok hızlı kazalarda araç ikiye bölünecek falan deniyordu. Şu an olan sızıntılarda cam bile kırılmıyor, aracın mevcut hasarıda çok yapay duruyor.

Ortadan ikiye bölüneceğini sanmıyorum. GTA 4 gibi olmadığı sürece kaza sürüş fizikleri inanmam.

Bunu paylaşan kişi rastgele bir şekilde mi videoyu buluyor yoksa oyunun tam haline sahip mi? Eğer oyuna sahipse konsol çıkışıyla birlikte PC sızıntısı olabilir.

Ortadan ikiye bölüneceğini sanmıyorum. GTA 4 gibi olmadığı sürece kaza sürüş fizikleri inanmam.
Benim okuduğum bir kaynakta öyle yazıyordu. Mümkün gibi gelmese de yine bi ihtimal verdim. Bugüne kadar kaza mekaniklerinin hep çok gelişeceğini söylüyorlardı. GTA 4 fiziklerine benzeyeceği söyleniyordu ama bana daha çok Watch Dogs 2 gibi geldi araç sürüşü.

Bunu paylaşan kişi rastgele bir şekilde mi videoyu buluyor yoksa oyunun tam haline sahip mi? Eğer oyuna sahipse konsol çıkışıyla birlikte PC sızıntısı olabilir.

İki ihtimal var. 1 cisi 2-3 sene önceki sızıntılardan bayağı elinde vardı sonra susturuldu. 2 cisi oyuna sahip olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…