Talo Uzman Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 11 Beğeniler 3 9 Temmuz 2026 #1 Merhaba, standart sürümü alıp ardından Ultimate almıştım ama karar değiştirip ikisini de iade edip tek seferde Ultimate almak istedim. Standart'ı iade ettim ama upgrade'i iade edemedim. Ne yapmam lazım?
Merhaba, standart sürümü alıp ardından Ultimate almıştım ama karar değiştirip ikisini de iade edip tek seferde Ultimate almak istedim. Standart'ı iade ettim ama upgrade'i iade edemedim. Ne yapmam lazım?
Elma ısıran 98 Bilgin Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.981 Çözümler 20 Beğeniler 4.791 Yer Cupertino 9 Temmuz 2026 #2 Ultimate aldıysan kalsın işte neden iade edip yeniden alacaksın ki? Almışsın zaten.
KS KS Talo Uzman Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 11 Beğeniler 3 9 Temmuz 2026 #3 Elma ısıran dedi: Ultimate aldıysan kalsın işte neden iade edip yeniden alacaksın ki? Almışsın zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam eklentiyi alınca kütüphanemdeki GTA Ultimate olarak gözükmedi bende tırsdım biraz ana oyunu iade ettim eklentiyi edemedim.
Elma ısıran dedi: Ultimate aldıysan kalsın işte neden iade edip yeniden alacaksın ki? Almışsın zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam eklentiyi alınca kütüphanemdeki GTA Ultimate olarak gözükmedi bende tırsdım biraz ana oyunu iade ettim eklentiyi edemedim.