Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GhostRileyy

Uzman
Bu kırmızı uyarıyı nasıl düzeltebilirim? Sürekli kırmızı şeklinde.

1772278148274.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu zaten başta GTX 1650 ile açıyor, VRAM değerlere bakarsanız. Sonradan yaptığı değişiklik VRAM değeri düşmüş ilginç.
Evet ilginç, GTX 1650 4 GB kartta 367 MB görünmesi fiziksel olarak mümkün değil. Sanırım temiz kurulum yapmanız gerekebilir. Stabil WHQL driver kurabilir misiniz?

Ayrıca fark ettim ki hiç sormamışım. Sanal bellek otomatikte mi? Değil ise ayarlayın. @GhostRileyy

• Denetim Masası - sistem - gelişmiş sistem ayarları - performans (ayarlar) - gelişmiş - sanal bellek.
  • “Tüm sürücüler için disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet”i açın.

Oyunu zaten başta GTX 1650 ile açıyor, VRAM değerlere bakarsanız. Sonradan yaptığı değişiklik VRAM değeri düşmüş ilginç.
Başta öyle açıldığını nasıl anladınız? 572 / 367 derken senin elinde 367 var ama bu ayarlarla 572 gerekiyor demiyor mu oyun?

Belki konu sahibi masaüstü kullanıyordur. Bir sorun olduğu belli. Onu ima ederek yazdım. Çeşitli programlarla kullanım kontrol ederek başlanabilir.

Başta öyle açıldığını nasıl anladınız? 572 / 367 derken senin elinde 367 var ama bu ayarlarla 572 gerekiyor demiyor mu oyun?
Arkadaş başta resmi atmıştı, kaldırmış sanırım. Oyun 1302MB/3832MB gibi açılıyordu. Yani 4GB VRAM de sadece 1.3GB RAM kullanıyordu başta.