Sürprizbozan GTA VI'dan 25 dakikalık sızıntı geldi

Netflix tanıtımında da öyleydi sanki. Fazla fark yok gibi.
Öyle zaten, patch güncelleme build geliştikçe bu oyun adam olacak. GTA 5'in ilk sürümlerine bakın, bir de şimdiki sürümlerine bakın; arada dağlar kadar fark var. Daha önce konusunu açmıştım, GTA 6 %100 hazır bir oyun değil zaten, güncellemeyle daha iyi olacak

Sürüş hissiyatı olarak GTA 5'ten pek farklı gelmedi bana. GTA 5 oynarken eksikliğini hissetmediğimiz eksikleri tamamlamışlar ama. Motor görünümü, sarsıntısı, iç detaylar gibi.
GTA 5'deki sürüş keyifli zaten radikal bir değişime gerek yok bence. Gerçekçilik kasacağız diye daha hantallaştırmalarından iyidir. Gerçekçilik iyi ama fazlası bayar, zaten harita çok büyük arabayla çok fazla vakit geçirilecek gibi.

Bir eksiklik hissettiriyor; bazı mekanikler doğal değil, yapay gibi. Bazı yerler bayağı gelişmiş.

Ban yememek için site ismi veremem ama 1-2 ay zirvelerde kalacağı kesin.

Öhmm...

Spoiler var mı ? yok ise nereden izleyebilirim ?

Şimdi şöyle bir göz attım, araç özelleştirmeleri inanılmaz özenilmiş. GTA serilerinde araç koleksiyonu yaparak çoğu vaktimi araçlara harcarım. Benim gibiler için inanılmaz.

Linki

Enteresan TW'de gözüküyor burada bulunamadı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…