eternatus 53 Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 628 Çözümler 9 Beğeniler 442 Dün 22:50 #11 Rockstar hakketiğini yaşıyor
P Poyrazzx Çalışkan Katılım 30 Mart 2026 Mesajlar 29 Beğeniler 2 Dün 22:50 #12 Winner dedi: Rockstar telif atıyor. Kesinleşmiş oldu. Twitter'a aratıp bulabilirsiniz. Telif mevzusundan dolayı buraya atmıyorum. Ayrıca hackerların videoda paylaştığı siteye girmemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Sızıntıları İzledim ama hiç tatmin etmedi izlediklerim aynı watch dogs 2 gibi duruyor :/
Winner dedi: Rockstar telif atıyor. Kesinleşmiş oldu. Twitter'a aratıp bulabilirsiniz. Telif mevzusundan dolayı buraya atmıyorum. Ayrıca hackerların videoda paylaştığı siteye girmemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Sızıntıları İzledim ama hiç tatmin etmedi izlediklerim aynı watch dogs 2 gibi duruyor :/
eternatus 53 Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 628 Çözümler 9 Beğeniler 442 Dün 22:51 #13 Poyrazzx dedi: Sızıntıları İzledim ama hiç tatmin etmedi izlediklerim aynı watch dogs 2 gibi duruyor :/ Genişletmek için tıkla... 3 yıl önceki görüntüler dostum
Poyrazzx dedi: Sızıntıları İzledim ama hiç tatmin etmedi izlediklerim aynı watch dogs 2 gibi duruyor :/ Genişletmek için tıkla... 3 yıl önceki görüntüler dostum
oğuz sasi 83 Üstün Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.729 Çözümler 8 Beğeniler 806 Yer cehennem Dün 22:52 #14 Winner dedi: Yine aynı kişi yaptı bence. 4 yıl önce de sızdırmıştı, akıl hastanesine almıştı. Bu sefer idam ederler herhalde yine o yaptıysa. Genişletmek için tıkla... Telegrama videosu düşerse yakında şaşırmayın.
Winner dedi: Yine aynı kişi yaptı bence. 4 yıl önce de sızdırmıştı, akıl hastanesine almıştı. Bu sefer idam ederler herhalde yine o yaptıysa. Genişletmek için tıkla... Telegrama videosu düşerse yakında şaşırmayın.
P Poyrazzx Çalışkan Katılım 30 Mart 2026 Mesajlar 29 Beğeniler 2 Dün 22:53 #15 eternatus dedi: 3 yıl önceki görüntüler dostum Genişletmek için tıkla... Hmm öyleyse okey
K Kyosuke00 6 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 344 Çözümler 1 Beğeniler 156 Dün 22:55 #16 Winner dedi: Yine aynı kişi yaptı bence. 4 yıl önce de sızdırmıştı, akıl hastanesine almıştı. Bu sefer idam ederler herhalde yine o yaptıysa. Genişletmek için tıkla... O çocuk şu an tedavi görüyor, o yapamaz.
Winner dedi: Yine aynı kişi yaptı bence. 4 yıl önce de sızdırmıştı, akıl hastanesine almıştı. Bu sefer idam ederler herhalde yine o yaptıysa. Genişletmek için tıkla... O çocuk şu an tedavi görüyor, o yapamaz.
The Semih 83 Başarılı Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 865 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 593 Dün 22:56 #17 2 video izledim de oyun çok arcade gibi, ben inanmadım; RDR2 bile daha gerçekçi duruyor. Görsel hata fark ettim, AI slope diyebilirim sızıntı videoya.
2 video izledim de oyun çok arcade gibi, ben inanmadım; RDR2 bile daha gerçekçi duruyor. Görsel hata fark ettim, AI slope diyebilirim sızıntı videoya.
mburakkarakas 7 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 483 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 360 Yer Tekirdağ 39 dakika önce #18 Araç içi arayüz Mafia III ile neredeyse aynı diyebilirim(oyun aynı olmasın tabii de ). Bu güzel mi tartışılır ama ben beğeniyordum. Harita ve üstünde aracın modelinin yazması olayı hoştu çünkü.
Araç içi arayüz Mafia III ile neredeyse aynı diyebilirim(oyun aynı olmasın tabii de ). Bu güzel mi tartışılır ama ben beğeniyordum. Harita ve üstünde aracın modelinin yazması olayı hoştu çünkü.
Ethem Efe 83 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.644 Çözümler 10 Beğeniler 3.350 Yer KKTC | Gazimağusa 32 dakika önce #19 Tüm videolara baktım siteye girip, güzel görüntüler var. RDR2 movement'ına çok yakın, hoşuma gitti baya. Eski görüntü olduğunu ele alırsak, oldukça iyi bir şey gelecek gibime geliyor.
Tüm videolara baktım siteye girip, güzel görüntüler var. RDR2 movement'ına çok yakın, hoşuma gitti baya. Eski görüntü olduğunu ele alırsak, oldukça iyi bir şey gelecek gibime geliyor.