İddia GTA VI'ya Türkçe dil desteği geliyor!

Şimdi de yerel fiyatlandırma ve dublaj istiyoruz derler.
Oyun Türkçe dublaj çıktı da haberimiz mi yok beyler sizin kaynaklar da sağlam galiba. İstemek hakkımız gören de şirket sizin ve sizden istiyoruz sanacaklar. Nerden geliyor bu nefret?

Son düzenleme:
Oyun Türkçe dublaj çıktı da haberimiz mi yok beyler sizin kaynaklar da sağlam galiba. İstemek hakkımız gören de şirket sizin ve sizden istiyoruz sanacaklar. Nerden geliyor bu nefret?

İstemek hakkınız zaten. Sorun orda değil. Parayla satılan bir ürüne ücretsiz erişmek hakkınızın dışında bir şey.

İstemek hakkınız zaten. Sorun orda değil. Parayla satılan bir ürüne ücretsiz erişmek hakkınızın dışında bir şey.
Korsanı savunmadım zaten yerel fiyatlandırma ve dublaj isteyenlere dalga geçer tavırda yazmışlar benim lafım ona.

Korsanı savunmadım zaten yerel fiyatlandırma ve dublaj isteyenlere dalga geçer tavırda yazmışsın benim lafım ona.

Hocam bence dikkatinizden kaçmış. O mesajı ben yazmadım. Yerel fiyatlandırma ve dublaj mesajı başkasına ait.

Mustafa Kadir'i tebrik ediyorum ama. Bu çocuk bayağı bir oyunun Türkçe olmasına katkı sağladı, helal olsun diyorum. Mesele sadece GTA değil aslında. İlk kurşun atılırsa devamı gelir. Bir sonraki RDR oyunu belki de bu vesileyle Türkçe çıkış yapar veya diğer Rockstar oyunları.

Bir de adama sallıyorlar ona ayar oluyorum. O adamı eleştirip, gidin ingilizce öğrenin diyenlerin oy verme yetkisi elinden acilen alınmalı.

Bugüne kadar Sony’nin çıkardığı oyunlar dışında kaç oyunda dublaj var ? Altyazıya bir şey demiyoruz günümüzde git gide yaygınlaşıyor zaten Türkçe altyazı. Arkadaş korsancıların bu sefer bahanesi ne olacak demiş bende ona fiyatları ve dublaj yok diye bahane ederler dedim. Herhangi bir altyazı istenmesine karşı olumsuzluk göremiyorum yazdığımda. Orada bahsedilen insanların korsan oynayıp Türkçe altyazıyı bahane etmesi ve o etkenin ortadan kalkıp şimdi bahanenin ne olacağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…