Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Kartı ilk aldığım zaman bakımsızlıktan (toz ve macun yüzünden) 95 derecelere çıkıyordu. Geçici olarak MX4 sürmüştüm ve 15 dakikalık FurMark testinde 71-72 derece gördü. Şimdi dün %70 yük altında iken aynı sıcaklığı gördüğünü fark ettim. Kontrol ettiğimde macun artık ismini tam hatırlamıyorum kayma yapmış temas yüzeyi azalmış kısacası. Bana da yeni aldığım fandan TF7 çıkmıştı, onu süreyim mi? Yaza kadar kartı yakmasın yeterli benim için. Arada soğutma farkı olur mu? Laptop için aldığım MX4 gibi hemen patlak verir mi? Ne kadar yoğundur?

TF7, MX4 kadar hızlı pumpout yapmaz, kullanın bir süre idare eder, sorunu kökten çözeyim derseniz.

TF7, MX4 kadar hızlı pumpout yapmaz, kullanın bir süre idare eder, sorunu kökten çözeyim derseniz.

Hocam yani sorun şu daha geçen açtığım konunun üzerinden çok geçmedi. Direkt pırt oldu macun. Bir de sağ olun.

MX4 çip üzerinde kullanılacak en son macun.
İdarelik sürmüştüm. Ben birkaç yıl önce aldım Celeron B830 işlemci için. 4g almıştım öncede 1-2g sürüyoruz diye düşünüyordum. Hâlâ bitmedi pişmanım.

@20424, şuanda önceki sordan 400 puan yüksek. Minimum fpsi de 11 fazla. Ortalama olarak da 3fps yüksek.

Son düzenleme:
Ne kadar az ısınırsa o kadar stabil çalışır.

Masaüstü işlemci için tüm macunlar kullanılabilir, ekran kartı ve laptop için kullabılabilecek macun sayısı çok az, yukarıda paylaştığım faz değişimli pad ile pumpout sorunu çözülüyor, bu cihazlarda macun kullanmaya gerek yok artık.

Son düzenleme:
Ne kadar az ısınırsa o kadar stabil çalışır.

Masaüstü işlemci için tüm macunlar kullanılabilir, ekran kartı ve laptop için kullabılabilecek macun sayısı çok az, yukarıda paylaştığım faz değişimli pad ile pumpout sorunu çözülüyor, bu cihazlarda macun kullanmaya gerek yok artık.
VRAM'lerin üstüne mi koyacağım bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır termal pad değil bu, bir çeşit macun, çipin boyutu kadar kesilip üstüne yerleştirilecek, macun yerine bunu koyacaksınız.