Elimdeki kart GTX 1650. Witcher 3'e girdim ve DLSS açabiliyordum. Ultra Performans'a alsam bile FPS düşüyor ama açınca. Sadece Witcher'da böyle sandım ama birkaç güne yeni ekran kartım geleceği için The Last of Us Part I'i indirdim az önce. Bir bakayım dedim ve bunda da DLSS açabiliyorum. Hatta eski tip ve Transformer muydu neydi o modlar arasında seçebiliyorum. Bunda da DLSS FPS düşürüyor. Ne alaka anlamadım. Tahmini veya bilgisi olan var mı?
Elimdeki kart GTX 1650. Witcher 3'e girdim ve DLSS açabiliyordum. Ultra Performans'a alsam bile FPS düşüyor ama açınca. Sadece Witcher'da böyle sandım ama birkaç güne yeni ekran kartım geleceği için The Last of Us Part I'i indirdim az önce. Bir bakayım dedim ve bunda da DLSS açabiliyorum. Hatta eski tip ve Transformer muydu neydi o modlar arasında seçebiliyorum. Bunda da DLSS FPS düşürüyor. Ne alaka anlamadım. Tahmini veya bilgisi olan var mı?
Yani bazı kullanıcılarda TU106 çiplerinde yapılabildiğinden ama açık olmasına rağmen çalışmadığından bahsetmiş. Yani bu durum ne kadar doğru emin değilim fakat çalışmayacağından eminim çünkü 1650 TU106'da tensor çekirdekleri yok.
Tamamdır açık gözüküyor olabilir frametime min, AVG, Max, 0.1 gibi değerleri paylaşırsan anlarsın. Ayrıca kullandığın bir mod falan varsa DLSS yerine FSR yerleştirebiliyorlar.
Etkisiz değil hocam ters etkili. Hem görüntü kötüleşiyor hem FPS düşüyor. Düzgün çalışmayacağını biliyorum zaten ama kağıt üzerinde DLSS ayarını normalde açamamam gerekiyor.