vwfan Uzman Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Çözümler 2 Beğeniler 14 4 Ekim 2024 #1 Merhaba UefiSeven ile UEFI Windows 7 kurdum GPU sürücüsünü kuramadım modlu sürücü indirip deneyeceğim. Bu modlu sürücüleri nerede bulabilirim?
Merhaba UefiSeven ile UEFI Windows 7 kurdum GPU sürücüsünü kuramadım modlu sürücü indirip deneyeceğim. Bu modlu sürücüleri nerede bulabilirim?
1 11189 Çalışkan Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 242 Beğeniler 120 5 Ekim 2024 #2 Slimdrivers sürücü proğramını kurup eksik driverleri onunla kurabilirsin birçok yöntemi var ben bunu kullanıyordum. Artı 0 Eksi
Slimdrivers sürücü proğramını kurup eksik driverleri onunla kurabilirsin birçok yöntemi var ben bunu kullanıyordum.
MasterSlenderTR Üstün Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 859 Makaleler 4 Çözümler 11 Beğeniler 1.366 13 Ekim 2024 #3 vwfan dedi: Merhaba UefiSeven ile UEFI Windows 7 kurdum GPU sürücüsünü kuramadım modlu sürücü indirip deneyeceğim. Bu modlu sürücüleri nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... [Solved] Win 7 x64 intel 10th gen (Comet Lake) Intel UHD 630 Video driver This isn’t Ice Lake, but Comet Like. Unfortunately, my public mod for Comet Like isn’t compatible with Q0 stepping. It supports G1 stepping only. winraid.level1techs.com Artı 0 Eksi
vwfan dedi: Merhaba UefiSeven ile UEFI Windows 7 kurdum GPU sürücüsünü kuramadım modlu sürücü indirip deneyeceğim. Bu modlu sürücüleri nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... [Solved] Win 7 x64 intel 10th gen (Comet Lake) Intel UHD 630 Video driver This isn’t Ice Lake, but Comet Like. Unfortunately, my public mod for Comet Like isn’t compatible with Q0 stepping. It supports G1 stepping only. winraid.level1techs.com