GTX 1660 Ti 6 GB ekran kartımda oyun oynadığım zaman artık güç kaynağı mıdır, ekran kartı fanları mıdır; aniden hızlı dönmeye başlıyor. Sıcaklık değerlerine bakıyorum, 90 dereceye kadar çıkıyor; bu her oyunda böyle. Eskiden böyle bir şey yapmıyordu. MSI Afterburner üzerinden biraz dereceyi düşürüyorum, sonra o hızlanmayı yapmıyor.
Hangi oyunu, hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Kasa fan ayarlarınız ve ekran kartı fan ayarlarınız nedir? Belki egzoz fan devri düşük olduğundan kasa içi sıcaklık artınca, GPU fanlara abanıyordur. 0 dB açık mı? Ve güç seçeneklerini kontrol ettiniz mi?
Hangi oyunu, hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Kasa fan ayarlarınız ve ekran kartı fan ayarlarınız nedir? Belki egzoz fan devri düşük olduğundan kasa içi sıcaklık artınca, GPU fanlara abanıyordur. 0 dB açık mı? Ve güç seçeneklerini kontrol ettiniz mi?
ETS 2, Doom Eternal, Counter-Strike 2 gibi oyunlarda hızlı bir şekilde dönüyor. Genelde orta ayarlarda oynuyorum ama yine de yapıyor. Bu dediğiniz ayarların hepsi standartta kurcalamadım bu ayarları.