GTX 1660 Ti uyumlu ekran kartsız hazır sistem önerisi

Bunları ancak dükkan dükkan gezip toplayabilirim sanırım değil mi?

Zoko alınabilir ama şart değil. Şubesi İstanbul'da da ürünlerin hepsi fason kamyonla toplu getirtip etiket basılıyor ben arada bir Temu'dan almaya üşenince gidip oradan parça alıyorum

Onun dışında işlemci i3 13100F olsa daha mantıklı olabilir çünkü 12100F ile aynı fiyata bulunabiliyor. Anakart olarak da eğer DDR4'ten tercihini yaparsan altta bıraktığım modelin 2. elini alabilirsin ARGB PIN'i olmasına rağmen bayağı uygun fanların argbleri falan istediğin gibi kontrol edebilirsin bu sayede.

Kardeşim Facebook'a giriyorsun Fehmi'nin yazdığı parçaları arıyorum diyorsun ve bol referanslı kişilerden alıyorsun cebinde de fazladan paran kalıyor, giriş seviye ürün alacaksanız ikinci ele yönelin derim boş yere sıfır diye 2 katı para vermeyin.

Şöyle kafama göre uydurmaya çalıştım uyumlu olur mu bunlar GTX 1660 Ti ile ve değer mi almaya fazla gelmesin ucuz alternatifi varsa? İkinci el bakacağım yine ancak uğraşıp bulmazsam bunları alayım mı sizce? Küçük bir şehirdeyim öyle ikinci el çok yok. @14925, @845, @erdym, @efebatiin,

Son düzenleme:
@furkan184, güzel olmamış bence. 2. el kargoyla şehir dışından alabilirsin ben hep öyle yapıyorum.

Kasa, işlemci, anakart, PSU falan önerilen gibi seçtim hangisini değiştireyim sizce? Hangi kısım güzel olmamış? Bütçe 12 bin falan olduğundan 8'e ikinci el uğraşacağıma bu fiyata 0 alırım gibi bir düşüncem var çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…