GTX 590 alınır mı?

Hocalarım eski ekran kartlarına sempati duyuyorum, serinin kalan eksiği GTX 590. Çok ucuza çok temiz bir tane şansa denk getirdim. Çift GPU'lu olması da ekstra hoşuma gitti. Alınır bir kart mıdır, bazı yerlerde sorunlu bir kart denmiş sorunu veya sorunları nedir? Böyle arada sırada sisteme nostalji amaçlı takıp oyun oynamak için kullanılır mı?

Hocalarım eski ekran kartlarına sempati duyuyorum, serinin kalan eksiği GTX 590. çok ucuza çok temiz bir tane şansa denk getirdim. Çift GPU'lu olması da ekstra hoşuma gitti. Alınır bir kart mıdır, bazı yerlerde sorunlu bir kart denmiş sorunu veya sorunları nedir? Böyle arada sırada sisteme nostalji amaçlı takıp oyun oynamak için kullanılır mı?

500 serisi çok eskidi artık. Ben şahsen 560 Ti yaktım. Eski oldukları için çok ısınıyorlar. Kullanmak için alınmaz ama süs için alınabilir.

Gençler, böyle şeyler alırken performansına bakılmaz, temizse alınır.
20240516_122831.webp

Güç tüketimi çok fazla evet, ve o kadar performanslı değiller bence alınmaz.

Performansından çok şikayyetçi değilim fiyatına göre performansı güzel. Fakat güç tüketimi fazla olduğundan çok ısınıyor. Ben Afterburner ile fanları hep 100 de çalıştırıyordum ama blok VRAM'leri soğutmaya yetmedi VRAM'ler yandı.

Gençler, böyle şeyler alırken performansına bakılmaz, temizse alınır.
Eki Görüntüle 64109

Fiyatına göre performansları iyi fakat eski oldukları için çok ısınıyorlar.

Performansından çok şikayyetçi değilim fiyatına göre performansı güzel. Fakat güç tüketimi fazla olduğundan çok ısınıyor. Ben Afterburner ile fanları hep 100 de çalıştırıyordum ama blok VRAM'leri soğutmaya yetmedi VRAM'ler yandı.

Fiyatına göre performansları iyi fakat eski oldukları için çok ısınıyorlar.
Bakımını yaparsan bir şey olmaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt