Güç düğmesi olmayan kasayı yaptırmak mı mantıklı, sıfır kasa almak mı?

Bütçe
2.000 TL

device

Çalışkan
Elimde bir tane temperli bir kasa var ancak fanları yok ve güç tuşu, USB girişlerinin olduğu kısım yok, sökülmüş. Bilgisayarcıda hem fan alıp hem olmayan kısmı yaptırmak mı mantıklı, yoksa sıfırdan kasa almak mı? Hangisi kârlı olur? Sıfırsa eğer 1.500-2.000 TL bütçede fanları olan kasa önerebilir misiniz?

Önerim yok ama sıfır al direkt. Kablo tesisatı bir kasada demirbaştır. Nasıl yaptırırsan yaptır sıfır ile aynı olacağını düşünmüyorum. Fanları çıkma falan verir muhtemelen. Sıfır almak varken çıkma mantıksız. İşin bir de garanti boyutu var. Adamdan malı aldın parayı verdin. Seni tanımaz sonra. Sıfır alırsan belli süre ürün garantiye tabii olur.

Teşekkürler. Hocam bir de kasayı Vatan'dan alsam eski kasamdaki parçaları yeni kasaya montajlarlar mı? Eski kasamı da Vatan'dan almıştım zaten ama garantisi falan bitti tabi.

Teşekkürler. Hocam bir de kasayı Vatan'dan alsam eski kasamdaki parçaları yeni kasaya montajlarlar mı? Eski kasamı da Vatan'dan almıştım zaten ama garantisi falan bitti tabii.

Vatan da 2K bütçeye kasa yok hocam. Bir M100a var oda 2300 TL falan. İyide bir kasa değil bence. Ek olarak önermem açıkçası vatandan kasa almayı, pahalı. Ek olarak parça montajlamazlar sanırım. Veya ek ücret isteyebilirler.

Yani kalkıp fan alsan zaten kasa parasına gelecek Kasa al geç hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…