Gülüm kötü bir hitap mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 382
  • Etiketler Etiketler
    kötü
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Arkadaşlar birisi bir konuda benden aksi bir görüşteydi. Fakat benim söylediğim doğruydu çünkü konu coğrafi bir tartışma. Ben de bu arkadaşa bak gülüm bu böyledir gibilerinden bir şey dedim. Hemen tavır aldı, "gülüm falan hayırdır? tanımadığım bir insanla böyle konuşma, bir gün baba çıkar pişman olursun" falan diye. Ne düşünüyorsunuz? Gerçekten kötü bir hitapsa gitip arkadaşkan özür dileyeceğim. Tabii o da üslubunu düzelttiği taktirde. Bu arada sizlerden önemli ricam konu ismi falan vermeyin.

Karşındaki kişi sevgilin ya da karın değilse gülüm sözcüğünü kullanmak çok saçma olur.

Boş verin hocam. Konu kilit raporu açtım zaten. Anladığım kadarıyla kötü bir hitap şekli ve bir daha kullanmam. Teşekkür ederim saygılı görüşleriniz için, cansınız <3

Konuda daha önce bir tartışma dönmediyse tamamen boş, gülüm de kötü bir hitap değil. Eziklik falan da değil. Gülüm kelimesinde nasıl bir sakınca var ki arkadaş bu kadar ciddiye almış? Alt tarafı bir hitap bu kadar ciddiye alınacaksa yandık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…