Detaylar
Kim cevapladı?Ratchet
Yetkin
Kaç kez yanlışlıkla o reklamlara tıkladığım olmuştu hocam.Mobilden.Bir sıkıntı çıkar mı ki?Saçma sapan şeylere tıklayıp indirmediğin sürece korsan siteden izlemek pek sorun olmaz. Stremio kullanabilirsiniz fakat Türkçe dublaj yok.
dotsh
Üstün
Kaç kez yanlışlıkla o reklamlara tıkladığım olmuştu hocam. Mobilden. Bir sıkıntı çıkar mı ki?
Firefox mobil eklentileri destekliyor diye biliyorum. Firefox tarayıcısını indirip uBlock Origin kurabilirsin. Yüksek ihtimal problem olmaz.
Eğer korsan izlemek istemiyorum dersen yakın zamanda HBO Max Türkiye'ye gelecek. Cartoon network ve adult swim yapımları da gelir yüksek ihtimal.
Ratchet
Yetkin
Arkadaşın dediği gibi firefox indirip ordan izlemeyi düşünüyorum.Sezonlukdizi6'dan izleyebilirsiniz kaliteli bir sitedir.
Korsan sitesine reklamsız girdim şuan.İyiymiş ya
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Hocam uBlock Origin gibi bir reklam engelleyici ile girin, alakasız yerlere tıklayıp bir şey indirmediğiniz sürece sorun yaşamazsınız. Gizli moddan girin ki çerezler kaydedilmesin cihazınıza.
Sadece_Emir
Uzman
HBO max ya da cartoon network off air (12 den sonra başlıyor diye biliyorum yine yayın akışına bakmakta fayda var).Neftlix de yok bunlar maalesef. Sezonlukdizi gibi bir siteyi düşündüm izlemek için ama sonuçta korsan olduğu için güvenilir olup olmadığını bilmiyorum. Var mı güvenilir bir site veya tavsiyeniz vs?