Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Facebook gruplarında şu sıralar dönen muhabbetlerden birisi, adamlar resmen 'ucuza satmayın, zarar edersiniz' diye birbirlerine destek veriyorlar. Aşırı ihtiyaç olmadıkça bu fırsatçılardan hiçbir şey almayın. Ülkeden taşınana veya gitme imkanı bulana kadar tüm hobilerimi ve zevklerimi erteleme kararı aldım. Eskiden hobi olsun diye Çin'den figürler alırdım; her şeyimizi ithalatçılar Çin'den çerez parasına alıp, 30, 30 katına satsın diye elimizden alıyorlar.
Olay sadece ucuzluk değil. Türkiye'de olmayan bir ton ürün var (4K Blu-ray'ler gibi). Türkiye'de olmayan ürünlere ihtiyaç duyan insanlara çok kötü oldu.
500'e aldığın malı 700'e satamazsın diyor. Markete bisküvi 18 liradan geliyorsa 20 TL'ye satıyor. 20 TL'yi karttan çekerse para kalmıyor ama satıyor. Gelip de yok kâr edemiyoruz yalanları palavranın önde gideni. Çek git o zaman sektörden.
Gerekmedikçe hiçbir şey almıyorum. En güzel protesto budur. Zaten ülkemizde üçkağıtçılık bir erbap meslek olmuş artık açık açık söylüyorlar çekinmiyorlar AKP de bunların ekmeğine yağ sürüyor. Ballandırıyor. Halk düşmanları.
Facebook gruplarında şu sıralar dönen muhabbetlerden birisi, adamlar resmen 'ucuza satmayın, zarar edersiniz' diye birbirlerine destek veriyorlar. Aşırı ihtiyaç olmadıkça bu fırsatçılardan hiçbir şey almayın. Ülkeden taşınana veya gitme imkanı bulana kadar tüm hobilerimi ve zevklerimi erteleme kararı aldım. Eskiden hobi olsun diye Çin'den figürler alırdım; her şeyimizi ithalatçılar Çin'den çerez parasına alıp, 30, 30 katına satsın diye elimizden alıyorlar.