michaelscofield 9 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.313 Makaleler 14 Çözümler 69 Beğeniler 18.776 Yer İstanbul Bugün 19:39 #1 Hatay, Samandağı Muazzam bir şehir her anlamda.
DarthGorsoy 41 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.229 Makaleler 49 Çözümler 44 Beğeniler 10.690 Yer TR Bugün 19:44 #2 Bulutlar vesaire kare cok guzel çıkmış.
Aakons 41 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.880 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.593 Bugün 19:59 #3 michaelscofield dedi: Muazzam bir şehir her anlamda. Genişletmek için tıkla... Müteahhitlere rağmen* onu da ekleyelim ve hatırlatalım değil mi?
michaelscofield dedi: Muazzam bir şehir her anlamda. Genişletmek için tıkla... Müteahhitlere rağmen* onu da ekleyelim ve hatırlatalım değil mi?
KS KS michaelscofield 9 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.313 Makaleler 14 Çözümler 69 Beğeniler 18.776 Yer İstanbul Bugün 20:03 #4 Aakons dedi: Müteahhitlere rağmen* onu da ekleyelim ve hatırlatalım değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum orasını. Sadece Samandağı ve Arsus'u gezdim ve kesinlikle muazzam. Seneye bir daha geleceğim.
Aakons dedi: Müteahhitlere rağmen* onu da ekleyelim ve hatırlatalım değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum orasını. Sadece Samandağı ve Arsus'u gezdim ve kesinlikle muazzam. Seneye bir daha geleceğim.
Aakons 41 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.880 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.593 Bugün 20:06 #5 michaelscofield dedi: Bilmiyorum orasını. Sadece samandağı ve Arsus'u gezdim ve kesinlikle muazzam. Seneye bir daha geleceğim. Genişletmek için tıkla... Yok hayır yanlış anladın. Deprem oldu ya. Sonuçta en büyük suçlularından biri müteahhitler.
michaelscofield dedi: Bilmiyorum orasını. Sadece samandağı ve Arsus'u gezdim ve kesinlikle muazzam. Seneye bir daha geleceğim. Genişletmek için tıkla... Yok hayır yanlış anladın. Deprem oldu ya. Sonuçta en büyük suçlularından biri müteahhitler.
KS KS michaelscofield 9 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.313 Makaleler 14 Çözümler 69 Beğeniler 18.776 Yer İstanbul 56 dakika önce #6 Aakons dedi: Yok hayır yanlış anladın. Deprem oldu ya. Sonuçta en büyük suçlularından biri müteahhitler. Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu. Benim olduğum bölgede yıkım ya da enkazdan eser yok. Ama buradakiler merkezde hala kalıntıların epey olduğunu söylüyor. Müteahhitlere diyecek söz yok zaten...
Aakons dedi: Yok hayır yanlış anladın. Deprem oldu ya. Sonuçta en büyük suçlularından biri müteahhitler. Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu. Benim olduğum bölgede yıkım ya da enkazdan eser yok. Ama buradakiler merkezde hala kalıntıların epey olduğunu söylüyor. Müteahhitlere diyecek söz yok zaten...
Kvothe 41 Başarılı Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 472 Beğeniler 345 Yer Redmont Kalesi 50 dakika önce #7 Çok güzel bir kare yakalamışsınız elinize sağlık.