Gün içinde sürekli internetim kopuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2230
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 334

2230

Uzman
Makaleler
26
Önceden arada bir olurdu, düzelirdi hemen fakat son günlerde sık sık olmaya başladı. TurkNet kullanıyorum, ping ve internet hızı gibi değerlerimde sorun yok sadece kopmalar yaşanıyor. Kablodan dolayı değil, kablosuz bağlanan cihazlar da kopuyor. Neden oluyor olabilir?

Ek olarak, önceden Wi-Fi ile bağlanan cihazlarda kopuyor, ben kablo ile bağlandığımdan benim kopmuyordu. Şimdi kablo ile bağlanmama rağmen benim de kopuyor.

ASUS DSL-AC51 kullanıyorum.

Önceden arada bir olurdu, düzelirdi hemen fakat son günlerde sık sık olmaya başladı. TurkNet kullanıyorum, ping ve internet hızı gibi değerlerimde sorun yok sadece kopmalar yaşanıyor. Kablodan dolayı değil, kablosuz bağlanan cihazlar da kopuyor. Neden oluyor olabilir?

Ek olarak, önceden Wi-Fi ile bağlanan cihazlarda kopuyor, ben kablo ile bağlandığımdan benim kopmuyordu. Şimdi kablo ile bağlanmama rağmen benim de kopuyor.

Desteği ara reset atsınlar. DSmartta olunca arıyoruz reset atıp düzeltiyorlar.

Modemde ve kabloda fiziksel olarak bir hasar yoksa, modemin yazılımı güncel ise o halde sorun internet servis sağlayıcında olabilir. TurkNet ile görüşmelisin.

Şayet başka bir modem ile deneme imkânın varsa, onunla da dene. Yine aynı sorunu yaşıyorsan o halde internet servis sağlayıcında sorun olduğunu daha da netleştirmiş olursun.

Bunu bende yaşıyorum bazen. Bilgisayara kablo ile bağlı olmasına rağmen internet gidiyor bir kaç saniyeliğine. Bir kez kablo belki tam girmemiştir diye içeri ittirmiştim ama onda da düzelmedi bir kaç saniye sonra geldi. 3-4 yıl önce telefonda da yaşamıştım ama o düzeldi kendiliğinden.

Modeme gelen hat değerlerine bakabilir misin? Paylaşırsan güzel olur.

Geri
Yukarı Alt