Ethem Aslan

Çalışkan
Önceden forumlarda özellikle VRM kalitesi baz alınarak döküman şeklinde, çok detaylı tier listler bulunuyordu. İnternette biraz araştırma yaptım fakat bulamadım maalesef. Elinde bu şekilde bir tier list olan varsa, rica etsem atabilir mi?

AMD atılmış, ben de Intel'i atayım.

Anakart konusunda tier list saçma bir şey. Herkes ihtiyaca yönelik ürün almalı. Örneğin sana ek özellikler lazım değildir ama bahsi geçen anakartın VRM yapısı ve sıcaklığı çok iyidir, gidip buna düşük tierde diye almamazlık yapmazsın ve yapmamalısın.

AMD atılmış, ben de Intel'i atayım.

Anakart konusunda tier list saçma bir şey. Herkes ihtiyaca yönelik ürün almalı. Örneğin sana ek özellikler lazım değildir ama bahsi geçen anakartın VRM yapısı ve sıcaklığı çok iyidir, gidip buna düşük tierde diye almamazlık yapmazsın ve yapmamalısın.
Teşekkürler bilgilendirme için, zaten daha çok kişisel merak amaçlı. Bir de alakasız olacak ama nickiniz tanıdık geldi, önceden SepuLtura tarzı bir nick kullanmış mıydınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
AM5 için tier list muhabbeti artık çok gerekmiyor. Orta seviyeye çıktığın anda işlemci beslemesi overkill kalmaya başlıyor. Kıyafet seçer gibi alıyor herkes. İşte "Wi-Fi kartı MediaTek mi Intel mi, kaç tane USB portu var, Ethernet kartı ne kadar hızlı?" gibi gibi.

AM5 için tier list muhabbeti artık çok gerekmiyor. Orta seviyeye çıktığın anda işlemci beslemesi overkill kalmaya başlıyor. Kıyafet seçer gibi alıyor herkes. İşte "Wi-Fi kartı MediaTek mi Intel mi, kaç tane USB portu var, Ethernet kartı ne kadar hızlı?" gibi gibi.
Hocam peki bu “orta seviye” dediğiniz segmente hangi kartlar alınabilir AM5 tarafında?