Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Arkadaşlar Kali Linux öğrenmeye geri koyulmak istedim. Elimde fiziksel bir kitap var ama eski. Nereden güncel ve ücretsiz bir rehber bulabilirim?

Arkadaşlar Kali Linux öğrenmeye geri koyulmak istedim. Elimde fiziksel bir kitap var ama eski. Nereden güncel ve ücretsiz bir rehber bulabilirim?
Kali Linux öğrenmek için güncel ve ücretsiz kaynaklar arıyorsanız aşağıdaki önerilere göz atabilirsiniz:

1. Kali Linux Resmi Dokümantasyonu:
- Kali Linux'un kendi web sitesinde güncel belgeler var. https://www.kali.org/docs/ adresinden ulaşabilirsiniz.

2. YouTube Eğitim Videoları:
- YouTube üzerinde "Kali Linux Tutorial" veya "Learn Kali Linux" gibi aramalar yaparak çeşitli eğitim videolarına erişebilirsiniz. Birçok kanal kaliteli içerikler sunuyor.

3. Udemy ve Coursera:
- Bu platformlarda bazen ücretsiz Kali Linux kursları bulabilirsiniz. "Kali Linux" anahtar kelimesiyle arama yapabilirsiniz.

4. GitHub Rehberleri:
- GitHub üzerinde birçok kullanıcı tarafından oluşturulan Kali Linux rehberleri mevcut. "Kali Linux Handbook" veya "Kali Linux Guide" aramaları yapabilirsiniz.

5. Forumlar ve Topluluklar:
- Kali Linux toplulukları ve forumları (örneğin, Reddit'in r/KaliLinux bölümü) yeni kaynaklar ve rehberler için faydalı olabilir. Ulaşabilmek için bu tür topluluklara katılabilirsiniz.

Bu kaynaklardan bir veya birkaçıyla başlayarak Kali Linux bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.