5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 24 Nisan 2024 #21 Glade dedi: S24 Ultra, tartışmasız en iyisi gibi bir şey. Yıllar sonra Samsung'un IPhone'u bir "fark" ile geçebildiğini görebildik. Genişletmek için tıkla... Şu an konu açamıyorum ve zaten konu bunlarla ilgili de, hangi konularda fark attığı hakkında örnekler verir misin?
Glade dedi: S24 Ultra, tartışmasız en iyisi gibi bir şey. Yıllar sonra Samsung'un IPhone'u bir "fark" ile geçebildiğini görebildik. Genişletmek için tıkla... Şu an konu açamıyorum ve zaten konu bunlarla ilgili de, hangi konularda fark attığı hakkında örnekler verir misin?
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.741 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 24 Nisan 2024 #22 5707 dedi: Şu an konu açamıyorum ve zaten konu bunlarla ilgili de, hangi konularda fark attığı hakkında örnekler verir misin? Genişletmek için tıkla... AI desteği, kronik sorunsuz (aşırı ısınma .vs yok), kamera ve işlemci.
5707 dedi: Şu an konu açamıyorum ve zaten konu bunlarla ilgili de, hangi konularda fark attığı hakkında örnekler verir misin? Genişletmek için tıkla... AI desteği, kronik sorunsuz (aşırı ısınma .vs yok), kamera ve işlemci.