Güncel tarayıcı anketi: Hangisini kullanıyorsunuz?

hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz

• Google Chrome

• Microsoft Edge

• Mozilla Firefox

• Opera

• Vivaldi

• brave

• Yandex

• DucDuckgo

• İnternet ve Chromium

• Opera GX

• Apple Sfaari

• waterfox

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

5707

Başarılı
Makaleler
4
Hem Mobil hem desktop tarafında yer alan tarayıcıları oylama sunuyorum. Eklenti olarak kullanılabilen İnternet tarayıcısını da İnternet ve Chromium şeklinde ankete koyuyorum

Uzun süre Brave kullandım, yerimleri ve parola gibi Cloud sekronizasyon olmadığından tekrar Chrome geçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopum varken de Opera kullanıyordum, sattım aradan 4 yıl geçti hala Opera kullanırım.

Bütün tarayıcıları deneyimlemiş birisi olarak en son thorium a geçtim hız olarak çok iyi ve basitlik hoşuma gidiyor.

Windows üzerinde Chrome rahat geliyor. Mobilde Android'le de senkronize çalışıyor.

Windows üzerinde Chrome rahat geliyor. Mobilde Android'le de senkronize çalışıyor.
Androidle çalışan Chrome değil Google. Widgetı mı diyorsun?

Şimdilik Mozilla Firefox Zen Browser kafayı yedi çünkü, tarayıcıda bir siteye girince bile komple PC çöküyor. Firefox'ta aynı sorun yok. Firefox'ta kalıcı değilim şimdilik geçici olarak yükledim. Yeni bir tarayıcı arayışındayım.
Mobilde ise Waterfox ile düzenimi kurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…