Güncel tarayıcı anketi

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz

• Oy verenlerin toplamı
    78
  • Anket kapandı .
Brave iyi gibi uzun süredir memnun olduğumu söyleyebilirim ama son 1-2 aydır çok fazla çökme oluyor.

Floorp ve Ecosia isminde tarayıcı ile karşılaşmamıştık. Bunları bugün indirip test edeceğim. Eğer gerekli 'Header' veri içeriyorsalar Techolay'a gelecek eklentinin bu iki tarayıcıyı tanımasını sağlayacağım.

Bu tarayıcının desteğini ekleyeceğiz: Ecosia

Son düzenleme:
Firefox tabanlı Floorp kullanıyorum son 1.5~2 aydır. Sağ tarafa eklenen kenar çubuğu kullanırken çok pratik geliyor bana.

Vivaldi. Floorp v12 çıkmasını bekliyorum tekrar denemek için.

Vivaldi. Floorp v12 çıkmasını bekliyorum tekrar denemek için.
Floorp v12'nin olayı ne? Firefox güzel ama telefondaki hali çıldırtıyor bu aralar. Yeni telefon alınca tekrar gecebilirim.

Floorp v12'nin olayı ne? Firefox güzel ama telefondaki hali çıldırtıyor bu aralar. Yeni telefon alınca tekrar gecebilirim.
Floorp, Firefox ESR sürümünü kullanıyor. Güncellemeler 4 hafta da 1 geliyor. V12 ile birlikte kararlı sürüme geçilecek. Daha hızlı güncelleme alınacak. 2 aydır beta sürümünü test ediyorlar. Test ettim daha güzel duruyor ancak aşırı kaynak kullanımı ve bazı hatalar var hala.

Betayı test etmek isteyen için link bırakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…