Güncellemesi biten iPad'i satmak zor olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 492
  • Etiketler Etiketler
    ipad

OnePC

Uzman
Herkese iyi akşamlar,

Arkadaşlar şimdi benim 10.000 liram var. 2.000-3.000 lira borç alıp bir iPad almak istiyorum. Bu sene de YKS'ye hazırlanıyorum bu yüzden dershane için vs. kullanırım. Apple olmalı çünkü elimde halihazırda Apple Pencil ve iCloud bilgilerim var. Diyorum ki iPad Pro 2. nesil 12.9 inç alsam ve bu sene kullansam seneye kadar parada biriktirmiş olurum seneye de 3. nesile veya 4. nesile falan geçerim diyorum. Ama güncellemesi bittiği için satamamaktan korkuyorum. Özelliklerine baktım, çok beğendim. Ekranı çok güzel hem 120 Hz'de var. Ne yapsam sizce?

En büyük korkum model yükselteceğim zaman satamamam.

Eğer temiz bir ürün alırsanız satması bir nebze kolaylaşır lakin Android bir cihaza yönelip güncel bir cihazda alabilirsiniz.

Hocam 10. nesilin 64 GB Wi-Fi modeline anca bütçem yetiyor. Zar zor anca yetiyor. Ekranıda kötü. Çocuk tableti gibi.

Ben de kullanıyorum tercih etmezdim lakin güncellik ve satmakta kolaylık isterseniz göz atabilirsiniz.

iCloud çok önemli değilse MatePad Air daha iyi olacaktır. Sitesinde kodla birlikte 13.600 TL ve kalem, klayve vb. var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü 64 GB hocam. İlerde sıkıntı yaratır. Celluar modelide yok bütçeme göre.

iCloud çok önemli değilse MatePad Air daha iyi olacaktır. Sitesinde kodla birlikte 13.600 TL ve kalem, klayve vb. var.
iCloud fazlasıyla önemli. Benim kalemim var zaten.

Çünkü 64 GB hocam. İleride sıkıntı yaratır. Celluar modelide yok bütçeme göre.

iCloud fazlasıyla önemli. Benim kalemim var zaten.

A10X çöpü olan bir tablet almak istiyorsanız size önerimdir. Meraktan soruyorum, iCloud'unuzda neler varda bu kadar önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…