Günde 3-4 saat oynamak için oyun önerisi

Bugün birkaç video izledim oyun hakkında genel olarak sıra tabanlı combat sistemini seviyorum fakat sürekli bir karakter geliştirme ve grind ile devam edilebiliyor mu hikaye bittikten sonra onu bilmiyorum.
Hikaye bittikten sonra new game açarsın olur biter. 12 tane class, bir sürü ırk var. Tek tek denersin hepsini.

WoW güzeldir.

Rocket League. Hem ücretsiz hem pek bir sistem gereksinimi yok hem de oynanış bakımından daha keyifli bir online oyun yok benim için.

Bugün birkaç video izledim oyun hakkında genel olarak sıra tabanlı combat sistemini seviyorum fakat sürekli bir karakter geliştirme ve grind ile devam edilebiliyor mu hikaye bittikten sonra onu bilmiyorum.

Hocam oyunda karakter geliştirme önemli bir şey değil. Zaten 12 Seviye'dan sonra seviye yok oyunda. Oyun ortalama 100 saat ancak gerçektende hikaye, oynanış, görsellik ve anlatım açısından çok iyi. Bu arada oyunda Grind mantığı yok. Ayrıca oyun bittikten sonra tekrar oynanabilirliği yüksek olsa da yeni karakter yaratman şart.

Aynı şekilde vardiyalı çalışıyorum ve aynı senin durumuna benzer benim de 5-6 saat vaktim oluyor günde. Şöyle bir sıkıntı var;

Bence 5 saatlik bir süre oyun için yeterli değil yemek yemesi duşa girip çıkma hazırlıklar v.s derken 2 saat kafadan gidiyor kaldı 3

3 saate singleplayer oyun oynayayım desen tam oyun içi açıldığın zamanda yatma vakti geliyor mesela Elden Ring oynuyorum tam bir şeyleri anlamaya başladım vakit bitiyor ertesi gün hatırlamaya çalışıyorum zor oluyor Long Dark oynuyorum 1-2 saat yetmiyor çünkü anca haritayı dolaşıp loot yapmışım tam düzen kuracam vakit bitiyor bu yüzden günde 3-4 saat varsa öyle derin oyunlar oynamamak lazım CS2 gibi Dota2 gibi veya hikayesi ve oynanışı çok derin olmayan gir çık yapabileceğin oyunlar oynamak lazım. Hepsini geçtim eve yorgun geldiğim için oyun hevesi bri tık azalmış oluyor yani adam akıllı oyun oynamak için bile vakit ayırmak gerekiyor.

Bu yüzden günde 3 saat oynayacağın oyun kafa dağıtmak amacıyla olmalı derin oyunlar kafanı meşgul eder işteyken bile iş bittikten sonra eve geldiğinde nerede kalmıştım ne yapacaktım v.s düşünürsün. Elden Ring mesela kafayı yedirmişti bana uykumdan kısıp oynuyordum işteyken bir an önce bitsin eve gidip kaldığım yerden devam edeyim diye sabırsızlanıyordum öyle dehşet bir oyun.

Önerimi yapmadan önce ne tür oyunları sevdiğini (Açık dünya RPG, Korku, hayatta kalma aksiyon, 2D platform v.s) ve sistemini yaz ona göre öneri yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…